b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája: Erre fogadunk az Izrael – Izland párharcon

Az izraeli válogatott remek formának örvend. (Fotó: AFP)

Csütörtök este Izrael és Izland mérkőzik meg egymással az UEFA Nemzetek Ligájában és mindkét csapat szeretne eredményesen zárni, hiszen a világbajnoki kvalifikáció egyiküknek sem sikerült.

Az izraeli válogatott jóval eredményesebb volt az utóbbi időszakban, hiszen sokáig a világbajnoki részvételért is versenyben volt a csapat, de az idegenbeli szereplések rosszul alakultak számukra. Az izlandi válogatott a 2016-os remeklés óta rengeteget gyengül és az előző bő egy évben 14 tétmérkőzésből mindössze két győzelmet aratott a csapat és azt is Liechtenstein ellen sikerült kiharcolni. Az idegenbeli szereplések során elmondható az, hogy hasonló kvalitású együttesek ellen, mint az izraeli csapat rendre megizzadt az izlandi válogatott és többször akár vereséget is szenvedtek. Ilyen volt legutóbb pl. az Észak-Macedónia elleni VB selejtezőben lejátszott mérkőzésük is. 

Az utóbbi időszakban nem igazán megy az izlandiaknak. (Fotó: Getty Images)

Várható kezdőcsapatok:

IZRAEL
Marciano; Dasa, Abu Abaid, Goldberg, Menahem; Solomon, Natcho, Abu Fani, Abada; Baribo, Dabbur

IZLAND
Runarsson; Sampsted, Bjarnason, Gretarsson, Magnusson; Thrandarson, Bjarnason, Thordarson; Helgason, Gudjohnsen, Thorsteinsson

Elég egyszerű a képlet a “B-Liga” második csoportjában, ugyanis három csapatnak van esélye továbbjutni az “A-ligába”. A csoportban az oroszok a háborús helyzet miatt nem indulhattak, és az Izrael, ill. Izland kettősön kívül a harmadik szereplő Albánia. Ennek a csoportnak tehát az esélyesei az izraeliek és ennek megfelelően tőlük is várjuk a legtöbb győzelmet. Ami biztos, hogy az izlandi csapatot nem szabad leírni, hiszen volt nekik egy-egy bíztató eredményük az elmúlt egy év során, ám ez az együttes egy új korszak kezdetén áll. Több rutinos játékos is szögre akasztotta a cipőt és jelenleg a csapatépítés az elsődleges. Az izraeliek ezzel szemben egy elég összeszokott kerettel indulnak ma is és ugyan van egy-egy hiányzó a csapatban, ettől eltekintve Solomon, vagy épp Dabbur bármikor képes lehet eldönteni a találkozót. Úgyhogy bízunk az izraeliek hazai formájában és a győzelmükre fogadunk!

Tipp: Izrael (1×2)
odds: 1.90

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
Prémium "FULL" PaCK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: