b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája: Erre fogadunk a svéd-szerb párharcon!

Hazai pályán pontot szerezhetnek ma a svédek. (Fotó : Getty Images)

Két forduló után azonos pontszámmal állnak a csapatok a “B”-liga 4. csoportjában és bátran kijelenthetjük, hogy egyik csapatnak sem felel meg ma az egy pont..

A szerbek nagy meglepetéseket okoznak mostanság, ugyanis kiharcolták a VB szereplést és a Nemzetek Ligájában is elég nehéz ellenfélnek mondhatóak. Az első körben ugyan tompa volt a csapat bő 70-75 percig, azt követően pedig semmi sem akart összejönni Mitrovicséknak, ám a szlovénoknak már négy gólt is rúgott a szerb válogatott. A svédek viszont nem futnak jó idényt, a VB szereplés elúszott a lengyelek elleni mérkőzésen, de itt a Nemzetek Ligájában sem “sziporkázik” az együttes. A csoport leggyengébbje ellen mindössze 2-0-ra nyertek, majd jött a norvégok elleni skandináv derbi, amit elveszített az együttes 2-1-re. 

A szerbek kiharcolták az idei VB szereplést! (Fotó: Getty Images)

Várható kezdőcsapatok:

SVÉDORSZÁG
Olsen; Krafth, Milosevic, Nilsson, Augustinsson; Forsberg, Karlstrom, Svanberg; Elanga, Isak, Claesson

SZERBIA
V. Milinkovic-Savic; Pavlovic, Milenkovic, Veljkovic; Lazovic, Lukic, Gudelj, Kostic; S. Milinkovic-Savic, Tadic; A. Mitrovic

Stockholmban senkinek sem egyszerű a győzelmet kiharcolni, de a jelenlegi svéd válogatott ellen azért egy erősebb keretnek van keresnivalója. Márpedig a mostani szerb válogatott elég erős nevekből áll. Példának okáért a remek szezont futó Mitrovic játékra ma is számíthatunk, illetve mögötte bevethető Tadic, Milinkovic-Savic, Gudelj, Kostic, Lukic, egyszóval topcsapatok meghatározó játékosairól beszélünk esetükben. Nagy érvágás persze így is a vendégek esetében, hogy Dusan Vlahovic nem bevethető, de a Juventusban brillírozó támadó hiányát, azért pótolni tudják a társak. Mivel a norvégok esetében ma várható lesz, hogy három ponttal zárnak a negyedik helyen álló szlovénok ellen, így mindenképp benne van az, hogy mindkét csapat a győzelemre fog játszani, hiszen egy ponttal azért elég nagy lemaradásuk lehet a norvégokkal szemben, már ha nyerni tudnak Haalandék. Ebből kifolyólag mi a vártnál egy jóval nyitottabb mérkőzésre számítunk és véleményünk szerint mindkét fél képes lesz gólt szerezni. A szerbek legutóbb megtalálták a gólszerző cipőjüket, a svédek pedig alapvetően otthon gólerősek, úgyhogy a gólváltásra kötünk fogadást!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.90

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
Prémium "FULL" PaCK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: