b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája: Erre fogadunk a német-magyar meccsen!

Vajon ma is meglepetést okoz a magyar válogatott?! (Fotó: Reuters)

2022-09-23361

Péntek este akár a rájátszásba is kerülhet a Nemzetek Ligája “A” divíziójában a magyar válogatott!

Bátran kijelenthető, hogy Marco Rossi irányítása alatt a 2022-es évben az egyik legjobb formáját hozza a magyar válogatott. A VB-kvalifikáció ugyan nem jött össze, de már a lengyelek ellen is látható volt, hogy egyre jobb teljesítményre képes a csapat. Ugye a válogatottunkról elmondható, hogy a nehezebb riválisok dolgát rendre képes megnehezíteni, hiszen a mély védekezésnek, illetve a gyors kontráknak köszönhetően, nagyon, de nagyon kellemetlen ellenfelek közé sorolnak minket. Marco Rossi pedig megtalálta azokat a személyeket, akik kellőképp beleillenek a stratégiájába. A Nemzetek Ligájában mindenképp hallatott magáról a csapat és az elmúlt évek meglepetései után, (gondolunk itt a franciák elleni remire, vagy épp a németek elleni 2-2-es döntetlenre), győzelemmel nyitottunk az angolok ellen, az olaszokkal szemben végig pariban volt a csapat és könnyedén meglehetett volna ott is a pontszerzés. Ezt követően pedig a Puskásban összejött a pontszerzés a németek ellen és ugye jött a történelmi 4-0-ás győzelem a Molnieux Stadionban az angol válogatott ellen, amit a mi korosztályunk élete végéig emlegethet majd az utódoknak. Egyszóval fantasztikus formának örvend a magyar válogatott és mostanra elérte azt a csapat, hogy mindenki nehéz riválisként tekintsen a keretünkre. A németek egyébként nincsenek rossz formában és a H. Flick érában továbbra is veretlen az együttes. Ám láthatóan a Nemzetek Ligájában valami hiányzik a keretből. Csúnyán hangzik az egy topligás labdarúgó esetében, hogy nincs meg a motiváció, de néha ezt lehet érezni a németek játékán. Persze butaság lenne erre ráhúzni a Nemzetek Ligájában látható eredményeket, hiszen a keretben játszó labdarúgók döntő többsége mindenképp az eredményes futballhoz van hozzászokva, egyszóval kódolva van a német válogatott játékosaiban a győzelem. Ennek megfelelően az 1-3-0-ás mérleggel aligha lehet elégedett a keret, de látva azt, hogy a csoportban az angoloknak és az olaszoknak sem megy, így azért kellőképp kényelmes helyzetben vannak Flick fiai.

Németország - MagyarországFogadási határidő: 20:45

Ami biztos, hogy mindkét oldalon lesz több kulcsjátékos is aki kihagyja a mérkőzést. A németeknél ugye felütötte a fejét a covid és ennek megfelelően Neuer és Goretzka sem lesz bevethető. Neuer hiányát ugyan ter Stegen pótolhatja, de azért a Bayern München hálóőréről tudhatjuk, hogy nagyon nagy szerepe volt abban, hogy a csapata kevés góllal zárjon és nem mellesleg nagyon jól tudja irányítani a védelmét. Stegen képességei adottak, de a Barcelona kapusáról köztudott, hogy a védelmet nem tudja olyan hatékonyan mozgatni, mint ahogyan azt honfitársa megteszi. Ennek megfelelően lehetnek problémás helyzetek a német védelemben. Goretzka játéka is hiányozni fog a német támadásokból és ugye vele kapcsolatosan van negatív tapasztalatunk is, hiszen az ő távoli lövésével szereztek az EB-n végül pontot, aminek köszönhetően kiharcolták a továbbjutást ellenünk. Ha van a sorsnak forgatókönyve, akkor ma a magyar válogatott szerez egy ilyen hajrábeli gólt és ezzel kiharcolhatja a rájátszást a csapatunk. Az angolok elleni 4-0-ás győzelem után, véleményünk szerint egyik játékost sem kell majd motiválni. Alapvetően sem jelent gondot manapság a válogatott játékosokat motiválni és ilyen előfeltételek mellett, szerintünk ismét kiteszik a szívüket/lelküket a pályára Szalai Ádámék. Szalai pedig az utolsó válogatottbeli mérkőzéseire készül és emiatt akár ő még egy extra teljesítményt is hozhat a következő két találkozón. Alapvetően lesznek változások mindkét keretben, fájó hiányzó lehet esetünkben Sallai Roland, de ismerve a várható kezdőket szerintünk a Szalai/Szoboszlai/Gazdag trió megoldja majd a támadásokat. A középpályán is rengeteg a kérdés, akár a kezdőben kaphat szerepet Kerekez Milos, aki az AZ Alkmaar színeiben fantasztikus formának örvend. Viszont ami mindenképp remek hír számunkra, hogy a hátsó alakzat az igazából a jól bevált és igencsak stabil magra épül, hiszen Szalai Attila, Orbán és Lang mögött Gulácsi kezdhet. A hazai keret persze jóval erősebb és temérdek topligában futballozó világsztár fog ismét pályára lépni a válogatottunk ellen. Werner, Sané, Müller, Havertz, Kimmich, Gündögan, Süle, Rüdiger.. Egytől egyig fantasztikus játékosok. A magyar válogatottnak viszont fekszik az ilyen kaliberű ellenfelek elleni játék és bízunk benne, hogy a Marco Rossi által irányított csapatunk, ma is képes lesz meglepetést okozni. Mivel a fogadóirodák ismételten nagyon magabiztos német győzelemmel kalkulálnak, így mi szembe megyünk a várakozásokkal és a magyar válogatottra fogadunk, méghozzá a +2.0-ás ázsiai hendikep opcióval!  A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: Magyarország +2.0 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.65

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: