Nemzetek Ligája : Dánia – Belgium – 09/05 20:45

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:45

A belga csapat sikere a fejünkben sok kérdőjellel lenne fogadható. Annyi biztos, hogy a dánok otthon nagyon jól szerepelnek és ugyan a felek kerete között óriási különbség van, azt nem szabad elfelejteni, hogy a belgák játékoskerete fáradtabb futballistákból tevődik össze. Az egyáltalán nem kérdés, hogy a belga támadósorban hatalmas érték van, hiszen elnézve az utóbbi mérkőzéseket, szinte minden találkozón két, vagy több rúgott góllal zártak. 2019-ben példának okáért az EB selejtezőjét végig győzelemmel abszolválta a csapat és nem mellesleg minden ellenfelének legalább  két gólt rúgtak. Az orosz, skót válogatott hasonló, vagy erősebb képességű játékot képvisel, mint a mostani riválisuk, egyszóval nagyon meglepne minket, ha egy szűk 0-1-es végeredménnyel zárulna a találkozó. A dánok otthon gólerősek és ennek ismeretében kíváncsian várjuk a találkozót, ám ebben a belga gólos opcióban jóval biztonságosabb érték van, mint a szimpla vendég sikerben! Úgyhogy a belgák góljaira ajánlunk fogadást számotokra.

📊 Ajánlott predikció: 
1.5 felett (Belgium gólszám)

odds: 
1.90  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588