b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája : Csehország – Skócia – 09/07 20:45

Előző mérkőzésen kikaptak a kazah csapattól a skótok. Ma egyértelműen ők az esélyesek, vajon lesz gólfesztivál? (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:45

Igencsak érdekes helyzet alakult ki, hiszen a teljes cseh keret karantén alá került. A cseh sportdiplomácia csődöt mondott, ugyanis nem tudták elintézni azt, hogy ebben a kivételes helyzetben töröljék a mérkőzést és ennek ismeretében egy teljesen összeszokatlan, cseh bajnokságban szereplő játékosokból összetevődő csapatot láthatunk a pályán. Nagyon egyszerű a képlet tehát a skótoknak, ha figyelnek a védekezésre, illetve a támadásokra kellő hangsúlyt fektetnek, akkor könnyedén megnyerhetik ezt a mérkőzést. A skót védelem viszonylag kevés gólt kap és vélhetően egy ilyen felforgatott hazai kerettel szemben képesek lesznek maximum egy kapott góllal kihúzni. A vendégek támadósorában mindenképp van potenciál és véleményünk szerint egy szűk egy gólos győzelemmel fog zárni az együttes. A tippünk ennek ismeretében a vendégek sikerére és a 4.5 gól alatti opció kettősére vonatkozna, amit a cseh keret hirdetésének következtében immáron egy alacsonyabb szorzón tudunk megfogadni.

📊 Ajánlott predikció: 
Skócia + 4.5 alatt (1×2 + Összesített gólok)

odds: 
1.80  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: