b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nemzetek Ligája: Behúzza a három pontot Skócia?!

A skótok nem kaptak könnyű csoportot! (Fotó: Getty Images)

Nem indult jól a nyár a skót válogatottnak, hiszen június elején kikaptak az ukránoktól és ennek köszönhetően elúsztak a vb szerepléshez fűződő álmok..

Nagy kérdés, hogy egy ilyen vereség után mennyire tudja összekapni magát a skót csapat, de a Nemzetek Ligája “B” ligájának első csoportjában egyáltalán nincs könnyű dolga a hazaiaknak és talán a legkönnyebb ellenfelet kapták az első fordulóban. Ugyanis a csoportban a mai ellenfél örmények mellett az írek és az ukránok szerepelnek. Az örmény válogatott nagy meglepetést okozott az előző körben, hiszen nyerni tudtak az írek ellen hazai pályán, de véleményünk szerint idegenben ma nagyon csekély esélyük lesz a pontszerzésre.

Az örmények az írek ellen nagy meglepetést okoztak, viszont azóta két vereség a mérlege a csapatnak. (Fotó: Getty Images)

Várható kezdőcsapatok:

SKÓCIA
Gordon; McTominay, Cooper, Hanley; Hickey, McGregor, Gilmour, Robertson; McGinn, Christie; Adams

ÖRMÉNYORSZÁG
Yurchenko; Hambardzumyan, Haroyan, Mkoyan, Mkrtchyan, K. Hovhannisyan; Bayramyan, Grigoryan; Spertsyan; Bichakhchyan, Barseghyan

Az előző hónapok alapján egy szoros mérkőzésre számítunk, hiszen az örmény csapat játéka elég sokat fejlődött. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy az örmények idegenben elég gyengén teljesítettek az utóbbi bő 1.5 évben. A VB-selejtezőn példának okáért csak a Liechtensteiniek ellen sikerült nekik győzelmet szerezni. A skótok ezzel szemben a Hampden Parkban elég eredményesek szoktak lenni. A vb-selejtezők során megverték Dániát, Izraelt, Moldovát és Feröer-szigetek csapatát is, illetve remiztek az osztrákokkal. Ha pedig az előző Nemzetek Ligáját nézzük, akkor hazai pályán veretlenül zártak. Igaz, hogy a mérkőzést befolyásolhatja az ukránok elleni kiesés, de továbbra is bízunk a skót válogatottban és szerintünk hazai pályán nyerni fog a csapat, viszont ezt egy kevés gólos mérkőzésen teszik majd meg. Úgyhogy a tippünk a hazai győzelemre, illetve a 3.5 gól alatti opcióra vonatkozik.

Tipp: Skócia + 3.5 gól alatt (1×2 + Összesített gólok)
odds: 1.83

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: