b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Német Kupa : Werder Bremen – Bayern München

Kruse góljaira és remek passzaira ma is számítanánk. Vajon ismét egy gólokban gazdag mérkőzést hoznak össze a hazaiak? (Fotó : Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma két résszel jelentkezik és elsőként a Werder Bremen – Bayern München összecsapásra készültünk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
112 nyertes – 68 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Kruse góljaira és remek passzaira ma is számítanánk. Vajon ismét egy gólokban gazdag mérkőzést hoznak össze a hazaiak a Bayern München ellen is a kupában? (Fotó : Getty Images)

I Werder Bremen – Bayern München  I

A találkozón ismét megtévesztő lehet a Bayern München alacsony szorzója. Nem értek egyet ezzel a szorzóval, hiszen a Werder Bremen otthon parádésan teljesít és a bajnokságban és a kupában is, illetve legutóbbi mérkőzésükön a Bayern München otthonában a hazaiak, csak 1-0-s szűk győzelmet tudtak aratni. Most a kupában találkoznak a csapatok fordított felállásban és véleményem szerint ma a Werder Bremen egy másik arcát mutathatja.

A statisztikai adatok alapján a Werder Bremen hazai pályán gólszerzést tekintve 1,83-s átlagot tudhat magáénak, míg a Bayern München idegenben 1,92-s mutatóval rendelkezik. 

Amit már az előző ötletadóelemzésben is kiemeltünk, hogy a Werder Bremen eddig veretlen szezont futott, viszont most jött el az a pillanat, amikor megszakadt ez a széria. Az előző mérkőzésen kiállítás is segítette a hazai győzelmet, most viszont ebben a fordított felállásban izgalmasabb mérkőzésre számítunk. Legutóbb amikor ebben a felállásban játszottak a csapatok 1-2-s eredmény született. Kiindulva a statisztikai adatokból és abból a tényezőből, hogy a Werdernek lényegében ez a kupa van és két fordulóval ezelőtt 4-3-ra kiütötték a kupában a Borussia Dortmundot is számomra nincs kérdés. Ezért a gólváltást favorizálom alacsony téttel és ezt az opciót ajánlom ötletadóként.

Werder Bremen – Bayern München (20:45)
Tipp:Igen (Mindkét csapat gólt szerez) odds:1,61 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: