b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Német Kupa : RB Leipzig – Bayern München

Vajon megnyeri a Német Kupát a Bayern München? (Fotó : Getty Images)

A “gold” szolgáltatásunk keretein belül ma ismét egy tartalom kerül publikálásra és egy német mérkőzéssel készültem. Lényegében ma sem gondolkodok másként és a tegnapihoz hasonló ajánlást publikálok. A kupadöntőben két igencsak jó formában lévő csapat “feszül” egymásnak.


I RB Leipzig – Bayern München I

 

A Német Kupa döntőjében igazán izgalmas mérkőzésre van kilátás és a Bayern München felteheti a szezonra a pontot, ha megnyeri a kupát. Persze ehhez a bajnokság bronzérmes csapatának is lesz némi szava, főleg úgy, hogy az Olympiastadionban (Berlin) kerül megrendezésre a finálé. Lényegében mindkét csapat remek szezont futott és egymás ellen rendre képesek voltak szoros mérkőzéseket kialakítani.

A szezon során a két csapat 0-0, illetve 1-0-s mérkőzést játszott egymással. Ugyan a Bayern München a kupában végig “gálázott”, de a mostani mérkőzés mindegyiktől különbözni fog.

Vajon megnyeri a Német Kupát a Bayern München? (Fotó : Getty Images)

A statisztikai adatok alapján egyértelműen látszik a helyzet, hogy a Bayern München a favorit ezen a mérkőzésen is, bár azzal nem értek egyet, hogy egy kupadöntőben így favorizáljanak egy csapatot. Az Lipcse több csapatnak is megnehezítette már a sorsát, ráadásul a kapuban Gulácsinak köszönhetően egyre több mérkőzést hozott le úgy az együttes, hogy maximum egy gólt kapott a mérkőzésein. Gulácsit tudhatjuk, hogy megválasztották az év legjobb játékosának, ami nem kis szó és elismerés egy kapus életében. A két csapat nem is olyan rég találkozott egymással a Bundesligában, ahol lényegében a Bayernnek kellett leginkább a pont és ennek ellenére képes volt a Lipcsei “alakulat” kapott gól nélkül 0-0-s döntetlent elérni. Ami azon a mérkőzésen látható volt, hogy egy-egy helyzet mellett nem igazán tudott mit kezdeni a Bayern a Lipcse védelmével, ugyan szereztek egy gólt, amelyet a VAR érvénytelenített, de ezen kívül nehéz lenne kiemelni kulcsmomentumokat a mérkőzésről. Egy szó, mint száz tegnap is leszögeztem, hogy hála az alacsony over/felett szorzóknak, elfogadható szorzót kapunk a 3,5 gól alatti opcióra. Ami annyit tesz, hogy a fogadásunk abban az esetben lesz veszteséges, ha 4 vagy több gól születik a mérkőzésen. Őszinte leszek egy kupadöntőn nagyon meglepődnék, ha gólfesztivált tartanának a csapatok. Egymás ellen, ahogy már említettem is a szezon során két mérkőzésen összesen 1 gól született, úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem a 3,5 gól alatti opcióban mindenképp van érték. Ugyan a szorzó nem a legjobb, viszont szeretném a 18/18-s átlagot elérni és remélem, hogy sikerül tovább folytatni a sorozatot!

RB Leipzig – Bayern München (20:00)
Tipp: Kevesebb, mint 3,5 gól (Gólszám összesített) odds:1,50 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: