b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Német Kupa : Leverkusen – Bayern München – 07/04 20:00

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést hoz ez a párharc?! (Fotó : Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat, illetve tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel ezne tartalmak. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva tegye meg ez!


A statisztikai adatok alapján meglepő módon 2-2-es eredményre van kilátás. Ezzel ellentétben a fogadóirodák nem kalkulálnak a gólokkal, talán a kupadöntő tényezője miatt. Mi viszont bízunk az előrejelzésekben és szerintünk reális lehet a gólváltás és a 2,5 gól feletti opció közöse a találkozón.

Leverkusen – Bayern München Fogadási határidő : 20:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett + Igen (Összesített gólok + Mindkét csapat szerez gólt) 1.80 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : )

0
%d bloggers like this: