b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Német Kupa : Bayern München – Frankfurt – 06/10 20:45

Lewandowski ma is gólt ünnepelhet, ám érdemes kihasználni, hogy a bajorok védelme nem épp a legjobb formáját tölti. (Fotó : Getty Images)

A második elemzés esetében egy kupamérkőzést emeltünk ki a kínálatból, ugyanis a pályán a remek formában lévő Bayern München fogadja otthonában a Frankfurt csapatát.


A mérkőzéssel kapcsolatosan már tegnap délután óta követjük a csapatok közösségi felületeit, weboldalait és így tovább és láthatjuk, hogy akár az edzői nyilatkozatok, akár a várható kezdőcsapatok alapján mindkét fél igencsak komolyan gondolja a mai mérkőzést. Ugyan egyértelmű, hogy a Bayern hatalmas előnyt élvez, ám semmiképp sem szabad elvonatkoztatni a vendégek hatékony támadófutballjáról. A vendégek ugyanis a kényszerszünet óta a Mainz ellen maradtak csak rúgott gól nélkül, viszont ezt leszámítva minden egyes riválisuk ellen betaláltak. Elsőként a Mönchengladbach ellen kezdtek, ahol 3-1-re maradtak alul, de épp a mai riválisuknak két gólt is gurítottak, bár az is hozzátartozik, hogy a Bayern ötöt szerzett akkor.

A várható gólszámadatok alapján 2.91, ill. 0.82 a két csapat átlaga. Ez annyit jelent, hogy leginkább az 3-1-es végeredményre lehet számítani.

Lewandowski ma is gólt ünnepelhet, ám érdemes kihasználni, hogy a bajorok védelme nem épp a legjobb formáját tölti, főként a pontrúgásokból igencsak hatékony csapatok ellen sebezhető a bajorok védelme. (Fotó : getty images)

A találkozóval kapcsolatosan tehát lehet számítani arra, hogy akár egy nagy adok-kapok indul be ismét, bár aligha lehet hat, vagy hét gólos mérkőzésre számítani. A Frankfurt védelmét már több esetben kiemeltem, hogy nagyon gyengének mondható, viszont a támadósor Silva, Kamada, Dost, Gacinovic négyesnek köszönhetően igencsak hatékony. A Mainz elleni mérkőzésen ugyan gól nélkül maradt a csapat, de A. Hutter némileg pihentette is a kulcsfontosságú játékosait, ugyanis Dost és Gacinovic is mindössze 45 percet kapott. A várható kezdőcsapatok alapján egyébként a Silva/Dost és Kamada kezdhet ismét elől, akik azért elég bőkezűen termelték az utóbbi időben a gólokat. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a Frankfurt pontrúgásokból nagyon veszélyes és a legtöbb mérkőzésén legalább egy gólt szereznek a pontrúgásaikból. A Bayern esetében pedig kiemelhető, hogy elég sűrűn védekeznek pontatlanul a pontrúgásoknál.

Várható kezdőcsapatok:
Bayern München: Neuer  – Pavard, Boateng, Alaba, Davies – Kimmich, Thiago – Gnabry, Müller, Perisic – Lewandowski
Hiányzók: Coutinho, Mai, Süle, Tolisso

Frankfurt: Trapp – Toure, Abraham, Hinteregger, N’Dicka – da Costa, Rode, Kohr, Chandler – Kamada – Silva
Hiányzók:
Kostic, Fernandes, Paciencia

Egy szó, mint száz a felek hasonló felállásban léphetnek pályára, mint pár héttel ezelőtt. Mivel a Frankfurtnak a mostani lehetőség az egyedüli a nemzetközi kupaszereplésre, ezért egy igencsak elszánt futballt várok tőlük. A védekezésre nem hagyatkozhatnak a vendégek és ennek ismeretében minden egyes helyzetet meg kell próbálni gólra váltani. A hazaiak védelme sebezhető és véleményem szerint a gólváltás reális opció lehet a találkozón. Mivel a gólszámadatok alapján 3-1-es végeredményre van kilátás, így az összesített gólokkal is megéri kalkulálni. Úgyhogy a mindkét csapat szerez gólt opció mellett a 2,5 gól feletti opciót is favorizálom, amelyet 2,10-es szorzóért cserébe hiba lenne kihagyni.

Bayern München – Frankfurt Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
 2,5 felett + Igen (Gólszám összesített + Mindkét csapat szerez gólt) 2.10 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: