b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nem voltunk biztosak magunkban, erre ismét hibátlanul zártunk!

Tegnap a kínálat gyengesége, illetve a kiszámíthatatlan találkozók miatt, úgy véltük, hogy jobb pihenőt tartani! Ezt az újítást ebben a hónapban véglegesítettük, hiszen célunk a minél nagyobb profit kialakítása! Viszont ehhez kellenek a pihenő napok is.

Természetesen a csapatunk erre az esetre kitalált egy járható utat, méghozzá az “AJÁNLÁS” jutott eszünkbe. Ez annyit jelent, hogy mi a kínálatból kiemelünk pár mérkőzést, amihez fűzünk néhány sor indoklást, viszont ezek a tippek adott nyereség és veszteség esetén sem kerülnek be egyik mutatóink közé se (Statisztika, Archívum). Ezekre a pihenő napokra természetesen kevés alkalommal kerül sor, de kell tudni a fogadással foglalkozó embereknek, hogy néha hol a határ és mikor kell tudni azt mondani, hogy most nem érzem pihenjünk!

Névtelen
Tippadásunkban pihenőt tartottunk, de erre az esetre kitaláltuk az “Ajánlásokat”. Amik a mai napon fantasztikus eredményekkel zártak!

Ahogy látható a képen is, nyertek a meglátásaink! Az első találkozó elmaradt, viszont a másik két mérkőzésen magabiztosan nyertünk, így azok az előfizetőink akik megrakták a tippjeinket nyertek!

Ma már, teljes palettánk van ezért tudunk tippeket küldeni a tagoknak! Ha felkeltette érdeklődésed a munkánk, szavazz te is bizalmat nekünk, fizess elő az egyik szolgáltatásunkra és légy sikeres!

0
%d bloggers like this: