b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nem voltunk biztosak, de..

Tegnapi napon nem voltunk igazán biztosak a tippjeinkben ezért az újításunknak köszönhetően nem hagytuk tippek nélkül az előfizetőinket, hiszen ajánlásokkal érkeztünk.

Az ajánlásaink esetében tét nélkül osztjuk meg a tippjeinket és úgy osztjuk meg azokat, hogy mi ezeket látjuk jónak, viszont aki a biztosabb fogadásra és a profit szerzésre hajt, az hagyja ki ezeket a “rizikósnak” vélt napokat. De természetesen az ajánlásaink sem ésszerűtlen rossz tippek és általában hozzák is a várt opciókat. Tegnap három ajánlással érkeztünk, amelyeket a képen láthattok.

Névtelen.png

A cikkünk igazából tájékoztatásként szerepel most az oldalon, hiszen ezek a tippek nem kerülnek bele a statisztikánkba, illetve archívumunkba sem! De 3/2-es mérleggel sikerült tegnap zárnunk.

Ahogy látható három tipp került megosztásra és a három tippből kettő nyert, illetve nagy meglepetésre a Girona csapata 2-0-s eredményről közel 15 perc alatt elveszítette a mérkőzést. Tehát 3/2-es aránnyal zártuk a napot. Ajánlásainkat tekintve nem mondható rossznak ez az eredmény.

Előfizetőink napról napra elégedettebb üzenetekkel “bombáznak” minket és reméljük, hogy sikerül elnyerni több ember bizalmát is. Azért vagyunk, hogy segítsünk és megpróbálunk minden nap kihozni valami fantasztikus eredményt a kínálatokból!

Aki szeretne csatlakozni a prémium csoportjainkhoz a lentiekben feltüntetett vásárlói felületen, illetve az ELŐFIZETÉS menüpontban megteheti azt!

[ecwid widgets=”productbrowser categories minicart” default_category_id=”0″ default_product_id=”0″ minicart_layout=”MiniAttachToProductBrowser”]

0
%d bloggers like this: