b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nekünk ez egyértelmű volt.

Josep Maria Bartomeu, az FC Barcelona labdarúgócsapatának elnöke tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta, hogy a csapat argentin klasszisa, Lionel Messi meghosszabbította a 2018 nyarán lejáró szerződését.

A hivatalos bejelentésre eddig azért nem került sor, mert Messinek sűrű volt a programja, az elmúlt hetet is a válogatottal töltötte Argentínában, és csak a napokban fog visszatérni Barcelonába.

„Sűrű a program, nem egyszerű közös, mindenkinek megfelelő időpontot találni. Június 30-án volt az esküvője, utána Japánba utazott, majd jött a spanyol Szuperkupa, elkezdődött a bajnokság, Monacóba és a válogatotthoz is el kellett utaznia. Szeptember hatodikán, vagy hetedikén érkezik vissza Barcelonába, de a hétvégén újra meccset játszik. Egy hónapon belül találni fogunk egy időpontot, mindenki nyugodjon meg, nem kell már aggódni Messi miatt” – fogalmazott a klub elnöke.

Bartomeu azt is elmondta, hogy Messi nem egy, hanem rögtön három szerződést is aláírt, így a munkaszerződés mellett, a Messi Alapítványra és az arculati szerződésre is rákerült a megfelelő szignó.

Az elnök szerint egy másik sztár, Andrés Iniesta jövője is hamarosan eldőlhet, ugyanis a 33 éves középpályás szerződése szintén a jövő nyáron fog lejárni, de szóban már mindenben sikerült megegyezni, és a következő hetekben Bartomeu tervei szerint be is lehet jelenteni spanyol középpályás új szerződését.

Így Messi marad az FC Barcelona játékosa és minden pletyka ellenére, a katalánok csapatát erősíti a továbbiakban is!

0
%d bloggers like this: