b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Negyedik nap zsinórban!

Ma az ingyenes tippünk tekintetében kivártunk, hiszen a sajtótájékoztatók 11:30-kor kerültek megrendezésre, ekkor a franciák szinte 90%-os várható kezdőcsapatot hirdettek ki és mi meg is osztottuk ezt az információt veletek! Természetesen most sem futottunk lyukra és a pontos információink helyt álltak, hiszen ugyanaz a kezdőcsapat került felállításra a hazai oldalon, amit mi leírtunk még délben! A tippünket tekintve a franciák támadóiban bíztunk és vártunk legalább két gólt a francia nemzeti tizenegytől és közel 20 percnyi játék után ismét nyereségesen zárt a megosztásunk!

Ma a prémium csomagjaink is tovább szárnyaltak, hiszen minden megosztott tippünk és ezzel minden egyes prémium szolgáltatásunk nyereségesen zárt! A megosztott tippen kívül a német-spanyol rangadón vártuk a gólváltást és azon a találkozón is közel 40 percnyi játékot követően megszületett az általunk várt opció!

Névtelen.jpg
“ALL IN” prémium csomagunkban ismét hibátlan napot zártunk!

Gratulálunk előfizetőinknek és mindenkinek aki velünk tartott a mai napon is! Ma több, mint 4.000 ember tekintette meg egyetlen posztunkat, ami ismételten egy rekord nézettségnek számít! Köszönjük a megtisztelő figyelmet, ma is sikerült maradandót alkotni és immáron a negyedik napja osztunk meg nyereséges tippeket!

0
%d bloggers like this: