b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ne maradj le a májusi turnusról!

Figyelj oda, hiszen könnyen lemaradhatsz a májusi turnusról! 


A “15 napos” csomagunk remekül debütált az áprilisi hónapban és szépen hozza a várt mutatókat! Rengeteg sportfogadó szavazott nekünk bizalmat, hiszen az újításunk lényege, hogy 15 megosztott tippből legalább 10 nyereségesen zárjon! Különleges bankroll menedzsment és stratégia van kialakítva a prémium csomagban, amely adott veszteséges nap után, egy nyertes tipp esetén azonnal javítja a veszteséget és a biztosabbnak vélt tippek segítségével 50-60%-s profitot tudunk kialakítani egy hónap alatt, ami remek hozamnak számít!


Ami fontos és amiért készült a cikk, hogy a hosszú hétvége miatt, a bankokban hétfőn és kedden nem fog tudni senki sem átutalni a számlánkra és mindenki tudhatja, hogy utólagos jelentkezés nincs a “15 napos” csomagban! Tehát az előfizetési időszak hónap kezdetétől a hónap zárásáig tart! Ezért kérünk mindenkit, hogy aki szeretne előfizetni a prémium csomagra ne késlekedjen, hiszen nem lesz lehetőség később csatlakozni hozzánk a májusi turnushoz!

CSATLAKOZOM A MÁJUSI TURNUSHOZ – KLIKK!


Csatlakozz hozzánk te is, napról-napra, hétről-hétre bizonyítunk a követőinknek és előfizetőinknek és eredményeink önmagukért beszélnek!

“Ismerj meg minket, szavazz bizalmat és légy még sikeresebb sportfogadó!”

0
%d bloggers like this: