b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : Western Kentucky – UAB – 09/29 01:00

Az utolsó két elemzés a mai nap NCAA mérkőzésekre készül. Az első elemzés esetében a Western Kentucky – UAB összecsapásra készült el, ahol egyértelműnek tűnik, hogy ki is számít favoritnak a mérkőzésen. Amerikai futball statisztika:
14 nyertes – 7 vesztes


Őszinte leszek nagyon nem fogom részletezni ezt a mérkőzést, hiszen a vendégek eddig őrült magabiztossággal hozták a mérkőzéseiket és továbbra is veretlenek, míg a Kentucky eddig 1-2-s mutatóval rendelkezik. A szimulációs adatok alapján egy TD különbség van a felek között. Az egyetlen indok a hazaiak mellett annyi, hogy T. Storey a hazaiak irányítója remek formában van, ám nem igazán talál maga mellett egy megfelelő képességű játékost. G. Walker az aki kiemelkedhet esetleg a futók közül, ám a többi játékosban nem nagyon van potenciál és ezt lehetett látni az előző mérkőzéseken is, hogy az offense nem nagyon tud maradandót alkotni. Mároedig most az-az UAB érkezik, akik azért támadásokban képesek maradandót alkotni, ráadásul az utóbbi két mérkőzésen 30 pont felett zártak, ami pedig elég magas számnak minősül, főleg elnézve a Kentucky mutatóit.

A szimulációs eredmények alapján 21-28-es eredmény várható.

Vajon képes lesz megtartani veretlenségét az UAB? (Fotó : USA Today)

Ami biztos, hogy az UAB védelem az Alabama ellen mindössze 3 pontot hozott össze, míg a hazaiak védelme már 87 pontot alakított ki. A támadósorok között van különbség, hiszen a vendégek oldalán S. Brown, A. Watkins, M. Mitchell, L. Stanley és J. Haden is játszani fog, akik pedig alappillérei az UAB támadásainak. Ezzel T. Johnston dolga is egyszerű lehet és ott van az a tényező, hogy remekül védik az irányítót, hiszen eddig a FUML mutatója 0,10, illetve az INT mutatója 0,88. Ezen számok alapján T. Storey gyengébb riválisánál. Úgyhogy egy nyílt mérkőzésre számítok, ahol akár adok-kapok is lehet, ám bízom benne, hogy a legvégén az UAB felteszi a pontot az i-re és behúzzák a mérkőzést.

Western Kentucky – UAB Fogadási Határidő : 01:00
Tipp : UAB (Játékidő eredméyne) odds: 1,66 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: