b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : Wake Forest – Louisville – 10/13 01:30

Rengeteg fog múlni a hazaiak irányítóján. (Fotó : Getty Images)

A további prémium elemzésekben már NCAA mérkőzésekre ajánlok fogadást. Az elemzések rövid érvekből fognak összetevődni, hiszen leginkább a statisztikai adatokra alapoztam az elemzéseket.

 Amerikai futball statisztika:
21 nyertes – 11 vesztes


A hajnali NCAA mérkőzésen egyetértek a szorzókkal, hiszen a Wake Forest hazai pályán, az eddigi mérkőzéseit látva egyértelmű favoritnak számít. A Utah elleni győzelem volt a leginkább biztató, de amit mutatnak az eddigi szezonban nincs kétség a felől, hogy ténylegesen a mérkőzés favoritjai. Az egyetlen elbizonytalanító tényező, hogy a Louisville védelem sem leírható és többször okoztak már meglepetést.

A találkozón 11 pontos favoritnak számítanak a hazaiak.

Rengeteg fog múlni a hazaiak irányítóján Newmanen, aki eddig remek teljesítménnyel és mutatókkal zárta a mérkőzéseit. (Fotó : Getty Images)

Kulcsfontosságú lesz a mérkőzésen Newman irányítójátéka, de mindenképp biztató tényező, hogy C. Carney, K. Walker, C. Beal, S. Surratt, S. Washginton és K. Hinton is játékra alkalmas állapotban van. Ezen játékosok mindegyike meghatározó egyénisége az offense sornak és látható, hogy igen széles a kínálat, hogy kinek is dobja Newman a labdát. A vendégek csapatában több a sérült játékos és leginkább a támadószekcióban vannak kiesők. Ám így is J. Hawkins és C. Atwell problémát okozhat a hazai védelemnek. Egy szó, mint száz szerintem nyerni fog a Wake Forest és ha ezt megteszik, akkor vélhetően legalább egy TD különbséggel fogják ezt megtenni. Úgyhogy a fogadásom alapja leginkább ez és a -4,5 pontos hendikep opcióra ajánlok fogadást.

Wake Forest – Louisville Fogadási Határidő : 01:30
Tipp : Wake Forest -4,5 pont (Hendikep) odds: 1,61 Tét : “C” kategória 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: