b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : Wake Forest – Florida State – 10/20 01:30

Ma több tényező szól a Wake Forest győzelem mellett és remélhetőleg visszatér a helyes útra az együttes. (Fotó : USA Today)

Az utolsó elemzés esetében a Wake Forest – Florida State mérkőzésére ajánlok fogadást, amely a hajnali órákban kerül megrendezésre.


A Wake Forest az előző fordulóban elveszítette eddig hibátlan mérlegét és kisebb bosszúságomra sikerült abba a mérkőzésbe úgy belenyúlni, hogy sehogy se alakult ki a várt hazai győzelem. Ezt a Lousville offense hozta össze leginkább, akik átjáróházat csináltak, az addig remeklő Wake Forest védelemből. A Florida State azért már más képességű csapat, ám látható, hogy a fogadóirodák emelik folyamatosan a Wake Forest győzelmére a szorzót. Én pedig hülye lennék ezt nem kihasználni, hiszen a jelenlegi formákat eltekintve a hazaiak jóval esélyesebbek a riválisuknál.

A szimulációs adatok alapján a Wake Forest 7 pontos favoritnak számít!

Ma több tényező szól a Wake Forest győzelem mellett és remélhetőleg visszatér a helyes útra az együttes. (Fotó : USA Today)

A hazaiak keretében J. Newman biztosan szerepet kap, hiszen az irányító egészséges és játékra alkalmas állapotban van. Az ő játékára eddig nem lehet panasz, hiszen az előző mérkőzésen is 59 pontot hozott össze az offense hála az ő passzainak. Amúgy a hazaiak a legjobb teljesítményű támadósorral rendelkeznek, hiszen az Atlantic Coast csoportban nekik van a legmagasabb átlaguk, ami 39,6 pontot jelent. A vendégek védelme viszont a legrosszabb mutatókkal rendelkezik, hiszen 193 pontot “adtak” már az ellenfeleknek a védők. Ez kereken 32,1 pontos átlagot jelent. A két szám szinte összeér, ami pedig nem lehet jó hír, hiszen ha a Wake Forest 39 pontot elér a meccsen aligha fog 30 pont körüli átlagot adni a Florida offensenek. Az előző mérkőzésből tanultak szerintem a hazaiak, ill. remélhetőleg a védelem is visszatér a helyes útra. Úgyhogy 1,86-os oddsért hülye lennék nem fogadni a hazai pályán szereplő Wake Forestre, akik azért egy jóval gyengébb együttes ellen léphetnek ma pályára.

Wake Forest – Florida State Fogadási Határidő : 01:30
Tipp : Wake Forest (Győztes) odds: 1,86 Tét : “C” kategória 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: