b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : UCLA – Oklahoma – 09/15 02:00

Nem sok esélye lesz a mostani mérkőzésen a UCLA csapatának. (Fotó : Getty Images)

A következő prémium elemzések esetében NCAA mérkőzésekre ajánlok fogadást. Minden esetben megpróbáltam biztonságosabb opciókra fogadást ajánlani és remélem, sikerül megtartani a 80% körüli találati arányt.


 Amerikai futball statisztika:
8 nyertes – 2 vesztes


I UCLA  – Oklahoma I

A mérkőzésen a szimulációs adatokban bíztam leginkább, ám itt is szintén az Oklahoma szezonkezdése volt a a másik indok az opció mellett.

A szimulációs adatok alapján 21-51-s eredmény várható a mérkőzésen.

Nem sok esélye lesz a mostani mérkőzésen a UCLA csapatának. (Fotó : Getty Images)

A mérkőzésre egy hendikep opcióval készültem, ami a -20,5 pont lenne az Oklahoma sikere mellett. A hendikep határ is bőven jelzi, hogy mekkora különbség van a felek között. Ráadásul a vendégek eddig 49-31, illetve 70-14-s sikert arattak. A házigazdák eddig veretlenek és elsőként a Cincinnati ellen 24-14, míg a San Diego State ellen 14-23-ra maradtak alul. A San Diego elleni vereség nagy meglepetésnek számított és ez is hűen tükrözi, hogy milyen rossz formában vannak a házigazdák. A 2-3 TD most is esélyes lehet a hazaiak játékában, ám az Oklahoma offense ellen eddig senki se találta a fogást. 119 pontot szereztek 2 mérkőzés alatt, úgyhogy mindenképp van érték a vendégek nagy arányú sikerében.

UCLA – Oklahoma (02:00)

Tipp: Oklahoma State -20,5 pont (Pont hendikep – További piacok) odds: 1,61 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: