b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : Tulsa – Oklahoma State – 21:30

Papíron bőven esélyesebb az Oklahoma State csapata és remélem, hogy megtartják kiváló formájukat a 3. fordulóban is. (Fotó : USA Today)

A következő prémium elemzések esetében NCAA mérkőzésekre ajánlok fogadást. Minden esetben megpróbáltam biztonságosabb opciókra fogadást ajánlani és remélem, sikerül megtartani a 80% körüli találati arányt.


 Amerikai futball statisztika:
8 nyertes – 2 vesztes


I Tulsa  – Oklahoma State I

A mérkőzésen a szimulációs adatokban bíztam leginkább, ám az Oklahoma State szezonkezdése volt a a másik indok az opció mellett.

A szimulációs adatok alapján 22-40-s eredmény várható a mérkőzésen.

Papíron bőven esélyesebb az Oklahoma State csapata és remélem, hogy megtartják kiváló formájukat a 3. fordulóban is. (Fotó : USA Today)

A mérkőzésre egy hendikep opcióval készültem, ami a -9,5 pont lenne az Oklahoma sikere mellett. A Tulsa védelme nem a legjobb, ellentétben az Oklahoma támadósorának eredményességével. Oregon ellen 52 pont, McNeese ellen 56 pontot szereztek a vendégek, úgyhogy szerintem ma zöldülhet a 10 pontos különbség a felek között.

Tulsa – Oklahoma State (21:30)

Tipp: Oklahoma State -9,5 pont (Pont hendikep – További piacok) odds: 1,51 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: