b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : Toledo – Western Michigan – 21:30

A második “gold” elemzés esetében is egy NCAA mérkőzéssel készültem, ahol egy igazi rangadó szemtanúi lehetünk, ám a szorzókat nem igazán értem és élek a kínálkozó lehetőséggel.

 Amerikai futball statisztika:
15 nyertes – 10 vesztes


Ami azt illeti nem értem ezt a magas szorzót a hazaiak sikerére, hiszen a Toledo remek formában van, ráadásul hazai pályán rendre képes kialakítani győzelmeket, míg a Western Michigan eddig idegenben nyeretlen..

A szimulációs eredmények alapján 8 pontos favoritnak számítanak a hazaiak.

Izgalmas mérkőzés lesz, ám ilyen szorzóért hiba lenne kihagyni a hazaiak győzelmét. (Fotó : Getty Images)

A találkozón két viszonylag azonos irányító csatáját láthatjuk, ám leginkább ez nem Wassink és Guadagni összecsapása lesz, hanem Koback, Seymour, Mitchell, illetve a vendégek részéről Bellamy, Tyler, Ricci és Moore rivalizálása. Mindkét oldalon remek képességű futó és elkapó játékosok vannak, ám mindenképp a Toledo kerete az erősebb. Mellettük még ott van a hazai pálya előnye, ráadásul a legutóbbi szezonban mindkét alkalommal oda vissza nyerni tudott a Toledo. A vendégek kikaptam a Michigan State, ill. a Syracuse csapatától is idegenben, akik jóval gyengébbek, mint a mai házigazdák, úgyhogy bizakodó vagyok és alacsony téttel ugyan, de bevállalom a hazaiak győzelmét!

Toledo – Western Michigan Fogadási Határidő : 21:30
Tipp : Toledo (A mérkőzés győztese) odds:1,83 Tét : “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: