b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : Toledo – Northern Illinois – 11/14 02:00

Nov 27, 2015; Toledo, OH, USA; Western Michigan Broncos safety Asantay Brown (6) attempts to tackle Toledo Rockets running back Terry Swanson (2) during the first quarter at Glass Bowl. Mandatory Credit: Raj Mehta-USA TODAY Sports

A mai nap folyamán több elemzés is megosztásra kerül és ugyan továbbra is az amerikai ligákra kell fogadást ajánlani, most mégis több esélyt is felfedezni véltem.


Az elemzés esetében egy NCAA mérkőzésre ajánlok fogadást, ahol a remek formában lévő Toledo a konferencián belüli ellenfelét a Northern Illinois csapatát fogadja. Ami azt illeti a Toledo eddig remek szezont fut és 6-3-as mérlegük az 1. helyen tartja a csapatot, míg a Northern Illinois ennek a fordítottja és eddig vendégeknek egy 3-6-os mutatót sikerült kialakítani.

A hazaiak 5-0-ás, míg a vendégek 1-5-ös mérleggel állnak a mostani felállásban. Tehát a Toledo eddig veretlen hazai pályán, míg a vendégek eddig egy győzelmet értek el a túráik során.

Vajon továbbra is megtartja hibátlan mérlegét hazai pályán a Toledo? (Fotó : Raj Mehta-USA TODAY Sports)

A mostani elemzés kapcsán két statisztikai portál adatait is felhasználtam és egytől egyig mindkét feldolgozás szerint, a hazai siker a várható. Ami biztos, hogy a hazaiak keretében E. Peters biztosan szerephez jut, mint irányító. Illetve a támadószekcióban B. Koback, S. Seymour és B. Mitchell is kezdhet. Ami szintén biztos, hogy a látott adatok alapján az Illinois védelme nem hatékony a futásokra épülő offensek ellen, márpedig a Toledo leginkább a futásairól híres. Nem az első elemzésem ez már a hazaiakra és eddig elmondhatom, hogy két elemzésből mindkét alkalommal sikerült nyernünk. Úgyhogy bizakodó vagyok és remélhetőleg egy viszonylag elfogadható szorzóért cserébe zöldül a Toledo győzelme.

Toledo – Northern Illinois Fogadási határidő : 02:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Toledo (Győztes) 1,76 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: