b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : Texas State Bobcats – Wyoming – 09/08 01:00

Az előző fordulóban óriási meglepetést okozott a Wyoming! Vajon ma is sikerül nekik nyerni? (Fotó : Getty Images)

A mai “gold” elemzéseket egy hajnali NCAA mérkőzéssel kezdek, aztán lehet még ma számítani további elemzésekre.


I Texas State Bobcats – Wyoming I

 

A mostani mérkőzésen is a szimulációs adatokban bíztam leginkább, ill. az előző fordulóban látottak szinte lenyűgöztek. A miértre is megvan a válasz, a mostani házigazdák a Texas A&M ellen 41-7-re kikaptak és azt a 7 pontot is az utolsó negyed legvégén szerezték egy TD-ből. A vendégek viszont hazai pályán teljes esélytelenként megverték a Missouri csapatét és hihetetlen pontos támadásokat vezettek, egyben 37 pontot szereztek.

A szimulációs adatok alapján 14-26-s eredmény várható a találkozón.

Az előző fordulóban óriási meglepetést okozott a Wyoming! Vajon ma is sikerül nekik nyerni? (Fotó : Getty Images)

A szimulációs eredményeknek megfelelően a vendégek az esélyesek a mostani mérkőzésen, hiszen sikerükre 1,30-1,35 közötti szorzókon lehet jelenleg fogadni, viszont kiemelendő, hogy a szorzójuk folyamatosan csökken. Ahogy kezdtek ez nem is meglepő, ráadásul látható, hogy közel 2 TD különbséget helyezett a szimulációs rendszer a két fél közé. S. Chambers a vendégek irányítója viszonylag jó mutatókkal rendelkezik, míg a Texas irányítója G. Jensen ezt nem mondhatja el magáról. Az előző mérkőzésen pocsékul teljesített az egész offense és remélem, hogy ezt a mostani mérkőzésre is átmenti a házigazda csapat. Egy szó, mint száz bízok a szimulációs rendszerben amely alapján bőven esélyesnek minősülnek a vendégek. A Wyoming megmutatta az előző fordulóban, hogy mire képes és szerintem támadásokban azt hozhatják, mint az előző találkozón, ám remélhetőleg a defense javult az előzőhöz képest. Ha ez így lesz, akkor itt ténylegesen magas arányú győzelem születhet, ám én maradok a biztonságosság vonalán és csak a -4,5 pontos hendikepet favorizáltam fogadásként, amelyre 1,59-s szorzóért szerintem megéri fogadni.

Texas ST. – Wyoming (01:00)
Tipp: Wyoming -4,5 pont  (Pontszám hendikep) odds:1,59 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: