b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : Texas – Oklahoma – 18:00

Az utolsó “gold” elemzés esetében egy NCAA mérkőzéssel készültem. A mérkőzésen egy igazi rangadó szemtanúi lehetünk, ahol az offense sorok villoghatnak, ám a védelmek is megmutathatják, hogy mire képesek.

 Amerikai futball statisztika:
21 nyertes – 11 vesztes


A mérkőzésen az Oklahoma számít az esélyesnek és ez nem is olyan meglepő, hiszen 5-0-s mutatóval érkezik az együttes a Texas otthonába és lényegében a kiváló offense mellé egy remek teljesítménnyel rendelkező defense párosul. A vendégek 5 mérkőzésen mindössze 95 pontot “adtak” az ellenfeleknek, ami mérkőzésenként 19 pontos átlagot jelent. Az offense viszont a leghatékonyabb, hiszen 267 pontot hozott össze ennyi mérkőzés alatt, ami 53,4 pontos átlagot jelent. A házigazda esetében is beszélhetünk egy jobb védelemről, hiszen 133 pontot adtak eddig, ez 26,6-os átlagot jelent, ill. az offense is 209 pontot hozott eddig össze, ami 41,8-as átlagot jelent.

A szimulációs adatok alapján megközelítőleg 70 pontra van kilátás, ám véleményem szerint ez roppantul magas line, főleg az Oklahoma deffense teljesítményét ismerve.

Az Oklahoma sikere várható, ám a Texas ellen sosem könnyű egyik csapatnak sem kiharcolni a győzelmet. (Fotó : Getty Images)

Mindkét oldalon remek képességekkel rendelkező irányítók vannak. A hazaiak részéről. S. Ehlinger eddig 23/36-os, míg J. Hurts 20/28-as mutatóval rendelkezik. Mindkét oldalon vannak remek játékosok a támadósorokban. A hazaiak részéről leginkább K. Ingrem, C. Johnson, D. Young és D. Duvernay az akik szállítják a győzelmeket, míg a vendégek sorából leginkább a futójátékosokon van a főszerep, hiszen k. Brooks, T. Sermon és R. Stevenson is rengeteg futott yarddal rendelkezik már 5 mérkőzést követően. Egy szó, mint száz a két támadósor ugyan erős, ám a védelmek is egy top szintet képviselnek ezen a szinten. A vendégek sikere ugyan várható, ám a Texas otthon legutóbb pont az Oklahoma State ellen tudott győzedelmeskedni. Ami azt illeti az opening line magas és ilyen esetekben érdemes élni az under opciókkal. Mivel a két együttes egymás elleni eredményeiben nagyon ritkán szerepel 80 pont vagy a feletti pontszám ezért bizakodó vagyok. Ami a mostani szezont illeti, az Oklahoma idegenben 62, illetve 65 pontos mérkőzést zárt. A Texas pedig három hazai mérkőzésén mindössze egy alkalommal zárt 83 ponttal. Egy szó, mint száz a 79,5 pont alatti opcióban érték van, ráadásul ez a szimulációs adatok alapján is zöldülhet. Úgyhogy bizakodó vagyok és bízom abban, hogy az Oklahoma és a Texas defense “maradandót” alkot és ezáltal szoros mérkőzésen, egy viszonylag kevés pontos mérkőzés szemtanúi lehetünk.

Texas – Oklahoma Fogadási Határidő : 18:00
Tipp : Kevesebb, mint 79,5 pont (Játék összesített) odds: 1,57 Tét : “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: