b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : San Jose State – San Diego State – 10/20 01:00

Minden egyes tényező az eddig remek formában lévő San Diego State sikere mellett szól. (Fotó : Getty Images)

A második “gold” elemzés esetében egy NCAA mérkőzésre ajánlok fogadást, ahol egy igencsak parázs mérkőzésre számítok, ám nagyon meglepődnék azon, ha a San Jose képes lenne tartani az eddig remeklő San Diego State csapatával.


A mérkőzésen leginkább a szimulációs adatok győztek meg, de ezt tetézte az a tényező is, hogy a két együttes egymás elleni eredményeiben bőven láthatóak különbségek. Ami azt illeti a San Diego eddig 5-1-es, míg a San Jose 3-3-as mérleggel rendelkezik hat fordulót követően. Ez már alapra egy beszédes tényező, aztán ott vna az a tényező, hogy a San Jose defense nagyon gyenge, míg a San Diego védelem azért jóval erősebb és ez látható a pontátlagokon is. A hazaiak 29,8, míg a vendégek 13,1-es átlaggal a kapott pontokat tekintve. Úgyhogy már itt látható egyfajta különbség.

A szimulációs adatok alapján a San Diego 12 pontos favoritnak számít.

Minden egyes tényező az eddig remek formában lévő San Diego State sikere mellett szól. (Fotó : Getty Images)

A fogadóirodák szerintem ma remekül lőtték be a határokat, hiszen a hendikep line a +/- 7,5 pontos vonalon húzódik, ami ténylegesen vagy/vagy szituáció. Mivel a San Diego védelem ennyire jó én nagyon meglepődnék rajta, hogy itt most a San Jose offense 20 pont körül zárna. Benne van ugyan, ám nagyon bízom benne, hogy a vendégek védelme jól fog ma is szerepelni, míg az offense magára talál a Wyoming elleni fantasztikus hajrának köszönhetően. Egy szó, mint száz szoros lesz a mérkőzés, ám a -6,5 pontos hendikepre én úgy érzem, hogy muszáj fogadni. A San Diego győzelem mellett szól minden, ráadásul a szimulációs adatok alapján 12 pont van a két fél között. Mivel a két defense átlagban bőven eltér, hiszen 16 pont van a két védelem között, így bizakodó vagyok és remélem, hogy ma minden az elképzeléseim szerint alakul.

San Jose State – San Diego State Fogadási Határidő : 01:00
Tipp : San Diego State -6,5 pont (Hendikep) odds: 1,72 Tét : “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: