b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : Rutgers – Boston College – 18:00

A vendégek támadósora jóval erősebb, mint a hazaiaké, ráadásul a múltkori pofon után szerintem koncentráltabb védelemmel fog találkozni a hazai együttes. (Fotó : Getty Images)

A második NCAA elemzés esetében a Rutgers és a Boston College mérkőzésére ajánlok fogadást. Lényegében az esélyek adottak és szerintem nem fognak meglepetést okozni a csapatok Amerikai futball statisztika:
12 nyertes – 5 vesztes


A mérkőzésen leginkább a Boston támadósorban bízok, akik a Kansas elleni mérkőzésen szó szerint minden lehetőséget elrontottak és e mellé még párosult egy nagyon gyenge védekezés. Ezt követően a Bostoni csapatban volt egy kisebb fejmosás, hiszen a Kansas egy 48 mérkőzéses nyeretlenségi szériát szakított meg a hatalmas favorit ellen. A játékosok azon a mérkőzésen szerintem könnyelműek voltak, ám az előző két fordulóban látott eredmények a beszédes adatok. A Virginia Tech ellen fantasztikusan játszott a csapat és nagy meglepetésre nyerni is tudtak, ill. a Richmondot 32 ponttal hagyták maguk mögött. Most elsőként szerepelnek idegenben és a statisztikai adatok alapján egy magabiztos győzelmet kellene aratniuk.

A statisztikai és szimulációs adatok alapján a vendégek 13 pontos favoritnak számítanak.

A vendégek támadósora jóval erősebb, mint a hazaiaké, ráadásul a múltkori pofon után szerintem koncentráltabb védelemmel fog találkozni a hazai együttes. (Fotó : Getty Images)

A Rutgers nem egy leírható ellenfél, ám a múltheti vereséget követően aligha fogja megtenni még egyszer ezt a Boston, hogy ennyire leírjanak egy csapatot. A hazaiak az első fordulóban hozták a kötelezőt, majd a nagyobb falat már a torkukon akadt, hiszen 30-0-ra kikaptak az Iowa vendégeként. A vendégek keretében szereplő irányító A. Brown sokkalta jobb mutatókkal rendelkezik riválisánál. Ráadásul a vendégek támadósora jóval hatékonyabb látva A. Dillon, D. Bailey kettős futásainak átlagát. Egy szó, mint száz a múltheti pofon után szerintem a vendégek jóval feltüzeltebbek lehetnek. A támadósoruk jóval erősebb, egyben hatékonyabb, ráadásul a védelem a Virginia Tech ellen parádézott. Ezt ha átmentik a mai napra, akkor semmi probléma nem lehet, úgyhogy én egy TD határon belül hendikepet ajánlok, ami a -6,5 pont lenne. Egy TD szerintem lesz a felek között, ami a szimulációs eredmények alapján is reálisnak tűnik.

Rutgers – Boston College Fogadási Határidő : 18:00
Tipp : Boston College -6,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,61 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: