b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : Rice – Wake Forest – 09/07 02:00

Minden a vendégek sikere mellett szól! (Fotó : USA Today)

A második prémium elemzésben egy amerikai foci elemzéssel készültem, méghozzá az NCAA ligából.


I Rice – Wake Forest I

 

A találkozón leginkább a szimulációs adatokban, ill. a Rice pocsék védekezésében bízom. A Wake Forest a liga egyik legerősebb támadósorával rendelkezik és ennek fényében szerintem egyenes út van a vendégek nagy arányú sikere felé.

A szimulációs adatok alapján 12-38 a várható végeredmény a találkozón. 

Minden a vendégek sikere mellett szól! (Fotó : USA Today)

A hazaiak az első fordulót egy szintén gyenge kvalitású csapat ellen vereséggel zárták. Az Army hazai pályán 14-7-re verte a Ricet, míg a Wake Forest egy kiváló mérkőzést játszott és nyert a Utah State ellen. Egy szó, mint száz a szimulációs eredmények alapján 26 pont van a felek között, az opening hendikep line pedig +/- 19,5  pont. Én ezt a határt ismét egy biztonságosabb rész felé vinném, ami pedig a 15,5 pont lenne. Ez 2 TD, illetve egy FG-t jelent, ami szerintem a felek között bőven adott. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok, látható, hogy mekkora favoritnak számít a szorzók alapján is a vendég együttes. Úgyhogy az ajánlásom a Wake Forest -15,5 pontos hendikepjére vonatkozik, amit “B” kategóriába ajánlok fogadásként.

Rice – Wake Forest (02:00)
Tipp: Wake Forest -15,5 pont  (Pontszám hendikep) odds:1,54 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: