b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : Rice – Louisiana Tech – 09/29 – 01:00

Az utolsó elemzés esetében a Rice – Louisiana Tech mérkőzésre ajánlok fogadást. Amerikai futball statisztika:
14 nyertes – 7 vesztes


Ez lesz az a mérkőzés, amelyre ténylegesen pár sort szánok, hiszen a Rice a nyugati konferencia USA liga utolsó helyezettje 0-4-s mutatójuk van, ráadásul a védelmük 124 pontot hozott össze és a támadósoruk a leggyengébb 54 ponttal. A vendégek részéről az az LT érkezik, akik a Texas elleni vereség után összeszedték magukat és gőzerővel menetelnek az UAB után. A vereséget követően 20-14, 35-7, illetve 43-31-re nyertek jóval erősebb csapatok ellen, mint a Rice.

A szimulációs eredmények alapján 12 pontos favoritnak számít a Louisiana.

J. Smith kulcspasszaira most is lehet számítani. (Fotó : Getty Images)

Számomra borítékolható a vendégek sikere és ugyan a Rice csapatában bármikor benne lehet egy feltámadás, ám a mostani formákat eltekintve aligha van erre esély. A másik kulcsfontosságú tényező, hogy a vendégek irányítója J. Smith az elmúlt 3 mérkőzésen 0 hibával zárt INT és FUML mutatója 0,0 lett, ami fantasztikusnak mondható. Ezen kívül érdemes azt is kiemelni, hogy nagyon hatékony az offense sor, míg a Rice részéről T. Stewart eddig nagyon mínuszos mutatóval rendelkezik. Úgyhogy minden a vendégek sikerének áll, amelyet -6,5 pontos hendikeppel ajánlok, ez kereken egy TD előnyt jelent.

Rice – Louisiana Tech Fogadási Határidő : 01:00
Tipp : Louisiana Tech -6,5 pont(Pontszám hendikep) odds: 1,66 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: