b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : Pittsburgh – Central Florida – 21:30

A mai “gold” elemzés esetében a Pittsburgh – Central Florida (UCF) NCAA mérkőzésre ajánlok fogadást. Lényegében az esélyek adottak és én ennek tudatában ajánlok fogadást a találkozóra. Amerikai futball statisztika:
12 nyertes – 5 vesztes


A mérkőzésen a keleti American Athletic Conference első helyezettje látogat a Atlantic Coast csoport 6. helyezettjéhez. A két csapat között, mint számbeli, mint statisztikai, mint keretértékileg is bőven van különbség és természetesen ez a különbség a vendégek felé “billen”. A Pittsburgh hazai pályán 1-1-s mutatóval rendelkezik, összességében pedig 1-2 a mérlegük. A másik oldalon viszont az a Central Florida lesz, akik eddig parádés teljesítményükkel hívták fel magukra a figyelmet 3/3-s mutatójukkal és a 155 szerzett pontjukkal. Igen három mérkőzés alatt ez 51,66 pontos átlagot jelent a vendégek részéről, ami nem sűrűn látható statisztikai adat.

A statisztikai és szimulációs adatok alapján a vendégek 18 pontos favoritnak számítanak, ám véleményem szerint ennél kicsivel szorosabb lesz a mérkőzés.

Nagyon bízom benne, hogy a vendégek támadósora ma is tarolni fog. (Fotó : Getty Images)

A vendégeknél kiemelendő adatnak számít, hogy az első fordulóban 62-0-val, ezt követően 48-14-el és legutóbb 45-27-el zártak az ellenfelek ellen. A mostani mérkőzésen az opening line a hendikep opciók esetén a 10,5 pont. Ez szerintem reális, hiszen benne van az, hogy 2 TD lesz a felek között, ám a Pittsburgh védelem nem annyira rossz, bár az offense hagy némi kívánni valót. Egy szó, mint száz a vendégek támadósora valami fenomenális és D. Gabriel kulcspasszaira ma is lehet számítani. Illetve a vendégek keretében G. McCrae, A. Killins futásaiban is bőven van érték és potenciál. Ez a hármas akár egymaga is két vállra fektetheti a hazaiak védelmét és akkor még nem beszéltünk G. Davis és T. Nixon duóról, akik remek formában vannak. Úgyhogy a keretek között is van különbség, a látott eddigi eredményekben is láthatóak az eltérések és szerintem ismét nyerni fog több ponttal a Central Florida. A két csapat tavaly szeptemberben találkozott egymással, akkor 45-14-re nyertek a vendégek. Úgyhogy bizakodó vagyok és a vendégek sikerére ajánlok fogadást egy -9,5 pontos hendikeppel. Aki biztosabbra akar menni a -6,5 pontos határon még viszonylag elfogadható szorzón (1,50) lehet tenni az opciót, ám én most egy magasabb “line-t” céloztam meg és így a kapott szorzó is (1,80) elfogadhatóbb. Szerintem 10 pont lesz a felek között, sőt a statisztikai adatok alapján 18 a reális. Úgyhogy a 9,5 pont az 1 TD, illetve 1 FG különbség. Ez pedig szerintem lejön a mérkőzésen. A hazaiak még nem találkoztak idén ilyen kaliberű csapattal, mint a Central Florida.

Pittsburgh – Central Florida Fogadási Határidő : 21:30
Tipp : Central Florida -9,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,80 Tét : “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: