b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : Northwestern – Ohio State – 10/19 02:30

Izgalmas mérkőzésre van kilátás, ám az Ohio esélye megkérdőjelezhetetlen. (Fotó : Getty Images)

A most megosztott elemzés egy közös publikáció lesz és lényegében egy NCAA találkozóra ajánlok fogadást, ahol szerintem borzasztóan elszámolták önmagukat a fogadóirodák.


Az Ohio State egyértelmű esélyese ennek a párosításnak, hiszen a vendégek Big Ten keleti csoportjának listavezetői a megszerzett 6-0-s mérlegüknek köszönhetően. A házigazdák a nyugati csoport utolsó helyén állnak, hiszen 1-4-es mérlegük van, ám roppantul becsapós a látott statisztika.

A szimulációs adatok alapján 21 pontos favoritnak számítanak a vendégek.

Izgalmas mérkőzésre van kilátás, ám az Ohio esélye megkérdőjelezhetetlen. (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti a Northwestern egy kiváló védekezéssel rendelkezik és az egyedüli indok, hogy ilyen gyengén szerepel a csapat, az az offense sorban keresendő. A házigazdák 72 pontot alakítottak ki 6 mérkőzés alatt ami pocsék teljesítménynek mondható, ám mindössze 99-et gyűjtöttek a védők. Ami az Ohiot illeti a vendégek Big Ten egyik legjobb offensével érkeznek, ill. a defense soruk sem mindennapi, hiszen eddig 53 pontot engedtek az ellenfeleiknek. Egy szó, mint száz a Northwestern nem is olyan rég a Wisconsin ellen játszott és arra a találkozóra hasonlóképp, mint most favorizáltuk a Northwestern csapatát. A Wisconsin csapatának van a legjobb defense sora és ennek ellenére 15 pontot hozott ellenük a mostani házigazda és mindössze 24 pontot sikerült nekik gyűjteni a Northwestern ellen. Az Ohio egy erősebb offense sorral érkezik, ám a Northwestern otthon mindig is egy nehéz ellenfélnek minősül. Tavaly ellentétes felállásban 45-24-es mérkőzést játszottak, ami a most megosztott hendikep határon belül mozog. Ill. ott vannak a szezonbeli mérkőzések is, amelyek alapján a Northwestern egy alkalommal sem kapott ki 28 pontnál többel. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem a hazaiak képesek lesznek a +28,5 pontos határon belül tartani az Ohiot, amelyre a bet365, unibet (+29,5 pontos opció jobb szorzón!)  ill. betwinner fogadóirodákon keresztül látott szorzók igencsak kecsegtetőek.

Northwestern – Ohio State Fogadási Határidő : 02:30
Tipp : Northwestern +28,5 pont (Hendikep) odds: 1,72 Tét : “C” kategória 2 egység
Tipp : Northwestern +28,5 pont (Hendikep) odds: 1,72 Tét : “C” kategória 2,5 egység (Gold előfizetők)

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: