b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : New Mexico State – San Diego State – 09/15 02:00

Minden egyes tényező az eddig remek formában lévő San Diego State sikere mellett szól. (Fotó : Getty Images)

A második, egyben utolsó “gold” elemzés esetében a New Mexico State – San Diego State mérkőzésre ajánlok fogadást. Jelenleg 80%-s mutatóval rendelkezik a szolgáltatás az amerikai futballt tekintve és remélhetőleg sikerült megtalálni a nap egyik “legbiztosabbnak” ígérkező fogadását.


 Amerikai futball statisztika:
8 nyertes – 2 vesztes


I New Mexico State – San Diego State I

A találkozón két teljesen különböző formában lévő csapat találkozó egymással. A New Mexico eddig 2 hatalmas vereségbe szaladt bele, hiszen első fordulóban a Washington State ellen 58-7-re, míg legutóbb az Alabama ellen 62-10-re maradt alul a csapat. Ezzel ellentétben a San Diego 6-0, illetve. 23-14-s kettős győzelemmel kezdett.

A szimulációs adatok alapján 14-38-s eredmény várható a mérkőzésen.

Minden egyes tényező az eddig remek formában lévő San Diego State sikere mellett szól. (Fotó : Getty Images)

Az opening line nagyon magas, hiszen a hendikep esetében +/- 16,5 pont, míg az U/O opció esetében 51,0 pont a határ. Ez megfelelően mutatja a szimulációs rendszer adatainak megfelelőjét. Ami azt illeti a New Mexico védelme nem szerepelt a legjobban, sőt inkább pocséknak nevezném a mutatókat az első két forduló alapján. Ezzel ellentétben a San Diego State csapata remek védekezésével hívta fel eddig magára a figyelmet, ám az offense több alkalommal rosszul teljesítette a támadásokat és többször csak FG-vel (mezőnygól) tudták lezárni a támadásokat. Papíron a két fél közt hatalma különbség van és a támadósorok mutatói alapján is bőven erősebbnek mondhatóak a vendégek. Egy szó, mint száz én egy alacsony hendikep line-on (13,5 pont) ajánlok fogadást. Ez kereken 2 TD előnyt jelent. A szimulációs adatok alapján 4 TD a különbség, ám szerintem ennyi nem lesz közte, viszont ez a 14 pontos határ ez bőven reálisnak tűnik, főleg úgy , hogy a hazaiak védelme ténylegesen eddig borzasztóan teljesített.

New Mexico State – San Diego State (02:00)

Tipp: San Diego State -13,5 pont (Pont hendikep – További piacok) odds: 1,60 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: