b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : New Mexico State – Liberty Flames – 10/06 – 02:00

Az utolsó elemzés esetében is egy NCAA mérkőzésre ajánlok fogadást. A mostani találkozón a New Mexico ellen már fogadtunk egyszer, akkor egy viszonylag magas hendikep határon tettük meg, ám most a szimpla kimenetelekben is óriási esély van.

 Amerikai futball statisztika:
15 nyertes – 10 vesztes


A New Mexcio State botrányosan kezdte meg a szezont és eddig 0-5 a mérlege. Ennek legfőbb oka, hogy a támadósorban kiestek a legjobb játékosok és most őket J. Huntley, J. Foley, vagy épp T. Nicholson és O. Clark próbálja meg helyettesíteni. Ezen játékosok egyike sem mondható tapasztaltnak, ráadásul legtöbb esetben maximum 2 TD-t hoztak össze az ellenfelek ellen a Mexico támadói. Ami szintén elmondható, hogy a csapat védelme is borzasztó gyatra, hiszen 5 forduló alatt 236 pontot hoztak már össze. A vendégek részéről az a Liberty Flames fog érkezni, akik az első két fordulóban elveszített mérkőzést követően hazai pályán magukra találva hoztak 3 mérkőzést is zsinórban.

A szimulációs eredmények alapján 11 pontos favoritnak számítanak a vendégek.

Nincs könnyű helyzetben a hazaiak támadósora, hiszen sorra dőlnek ki az alapemberek. (Fotó : USA Today)

Tehát a formai különbségek adottak, ráadásul a vendégek védelme az utóbbi három mérkőzésen már remekelt és ehhez a feladathoz felnőtt a támadósor is, akik szépen hozzák a győzelmeket. Legutóbb épp a New Mexico ellen játszottak, akik a New Mexico State riválisának számítanak. Őket 7 ponttal verték. Egy szó, mint száz minden egyes tényező a vendégek sikere mellett szól és remélem, hogy folytatja a menetelését a Liberty és behúzza a 4. mérkőzését is zsinórban az együttes.

New Mexico State – Liberty Flames Fogadási Határidő : 02:00
Tipp : Liberty Flames (A mérkőzés győztese) odds:1,55 Tét : “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: