b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : Nebraska – Ohio State – 09/29 01:30

Izgalmas mérkőzésre van kilátás, ám az Ohio esélye megkérdőjelezhetetlen. (Fotó : Getty Images)

A második “gold” elemzés esetében egy NCAA mérkőzést ajánlok fogadásként. A pályán a Nebreaska, illetve az Ohio State, akikkel legutóbb is sikerült profitálnunk. Amerikai futball statisztika:
14 nyertes – 7 vesztes


A mérkőzésen több érv is van a vendégek mellett és ezeket most fel is sorolom. Az első ilyen, hogy az Ohio 4 mérkőzés alatt 214 pontot gyűjtött össze és mindössze 36-t sikerült az ellenfeleknek szerezni ellenük. Ez egy hatalmas különbség. A Nebraska kerete jóval gyengébb, bár az együttes a (Big Ten – Nyugat) ligában jelenleg 3-1-s mérleggel rendelkezik. Az Ohio szereplése nem meglepetés, hiszen 4-0-s mérlegükkel egyértelműen vezetik a keleti ligát. A másik érdekes tényező a két irányító szerepe. J. Fields a vendégek irányítója jóval jobb mutatókkal rendelkezik, mint riválisa A. Martinez. Aztán ott vannak a futó játékosok, akik között szintén hatalmas különbség van. Az Ohio St. csapatában J. Dobbins remek formában van és rajta kívül M. Teague is jobb mutatóval rendelkezik, mint a vendégek legtöbb játékosa.

A szimulációs eredmények alapján 23 pontos favoritnak számítanak a vendégek.

Izgalmas mérkőzésre van kilátás, ám az Ohio esélye megkérdőjelezhetetlen. (Fotó : Getty Images)

Ami biztos tehát, hogy a vendégek kerete jóval erősebb, mint a hazaiaké. Merőben befolyásolja majd a mérkőzést, hogy a hazaiak irányítója milyen napot fog ki, ám a védelmek közötti differencia lesz a legfőbb tényező ezen a mérkőzésen. A Nebraska védelem már 101 pontot adott az ellenfeleknek, míg az Ohio, ahogy már említettem is mindössze 36-t. Ez lesz tehát az a pont, amely alapján egyértelműsíthető a vendégek győzelme. A fogadóirodák 1,10-s szorzón kínálják az Ohio győzelmét, ami teljesen megalapozott, ráadásul a szorzó folyamatosan esik és ennek köszönhetően a hendikep határok szorzói is esnek. Hajnalban még a -13,5 pontos hendikep 1,66-s szorzón volt fogadható, ami mostanra 1,54-re esett. Úgyhogy addig míg nem esik tovább a szorzó érdemes fogadást kötni erre a hendikepre. Ez kereken két TD különbséget jelent és ezt az Ohio St. eddig minden egyes mérkőzésén teljesítette idén.

Nebraska – Ohio State Fogadási Határidő : 01:30
Tipp : Ohio State -13,5 pont (Pontszám hendikep) odds: 1,54 Tét : “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: