b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : Michigan – Army – 18:00

Most is várható a hazaiak sikere, ám mindenképp érdemes lesz figyelni az Army védekezésére, akik képesek lehetnek szoros mérkőzést is kialakítani. (Fotó : Rick Osentoski-USA TODAY Sports)

A ma hajnali NCAA elemzés tökéletesen zárult és minden az elképzeléseim szerint alakult. A most megosztott találkozón is hasonló erőviszonyokat láthatunk majd a pályán, mint hajnalban, ám egy másféle opcióval készültem.


I Michigan – Army I

 

A találkozón most is a szimulációs adatokban bíznék, illetve az első fordulóban látottaktól. Az Army nyert a Rice ellen, akik ellen most fogadtunk ,míg a Michigan kiütéses 19 pontos győzelemmel kezdett a Middle Tenessee St. ellen. Az Army viszonylag összeszedte a védekezését, ill. K. Hopkins is jó formát fogott ki az előző mérkőzésen. A másik oldalon S. Patterson fog irányítani, aki a hazaiak egyik alappillére.

A szimulációs adatok alapján 30-14-s eredmény várható a találkozón.

Most is várható a hazaiak sikere, ám mindenképp érdemes lesz figyelni az Army védekezésére, akik képesek lehetnek szoros mérkőzést is kialakítani. (Fotó : Rick Osentoski-USA TODAY Sports)

Sokat gondolkoztam azon, hogy hasonlóan a -15,5 pontos hendikepet favorizáljam a mostani találkozón, viszont alacsony rá a szorzó. Az opening line a hendikep opciók esetében a +/- 22,5 pont. Na most ezt én magasnak tartom, hiszen ez 3 TD különbséget jelent. Végig nézve a külföldi statisztikai oldalakat, ill. több predikciót is többen ugyanerre hivatkoztak, hogy ez a mostani opening line magas és az Army képes lehet kivédekezni a Michigani támadásokat. Egy szó, mint száz én egy eltolt hendikeppel fogadok ismét a mérkőzésre, ami a +24,5 pontos opció lenne. Ez 3 TD, illetve 1 FG-t jelent és még akkor is nyerünk, ha ez a 4 tényező létrejön. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és bízom benne, hogy az Army hasonló kvalitású védekezéssel fog pályára lépni, mint a Rice ellen tették. A Middle Tennessee St egyébként gyengébb, mint az Army ők 21 pontot szereztek és mindössze 19 ponttal kaptak ki, úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és remélem, hogy nem lesz nagy vereség a most megosztott mérkőzésen.

Michigan – Army (18:00)
Tipp: Army +24,5 pont  (Pontszám hendikep) odds:1,61 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: