b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : Louisville – Boston College – 18:30

A Bostonnal legutóbb sikerült profitálni és ma is ez lenne a cél! (Fotó : Getty Images)

Az első prémium elemzés esetében egy NCAA mérkőzéssel készültem. A pályán a Louisville és a Boston College.

 Amerikai futball statisztika:
15 nyertes – 10 vesztes


A találkozó esélyese a Louisville, ám nehezen lehet attól a tényezőtől elvonatkoztatni, hogy a Boston védelme nagyon jól szerepel eddig, ill. A. Brown remekül kezdte meg az idényt irányítóként. A másik érdekes tényező, hogy a Bostonnal legutóbb nyerni tudtunk, hiszen hasonlóan a mostanihoz esélytelen volt a csapat és mégis az adott hendikep határon belül tudta tartani a mérkőzést az együttes. A mostani találkozón is ez a kiinduló alap, ráadásul a szimulációs adatok alapján inkább a vendégek sikere felé billen a mérleg.

A szimulációs eredmények alapján 5 pontos favoritnak számítanak a vendégek.

A Bostonnal legutóbb sikerült profitálni és ma is ez lenne a cél! (Fotó : Getty Images)

A szimulációs eredmények egyértelműen az elért eredményekből indulnak ki és ennek megfelelően a Boston valóban jobb eredményeket és mutatókat ért el idáig a szezon során. A hazaiak erőssége is a védelmük, a támadósoruk viszont többször okozott már meglepetést és ennek legfőbb okozója J. Pass pontatlanságaiból adódott. Egy szó, mint száz ezen a találkozón érdemes megint az underdog csapat mellé tenni a voksot és egy +7,5 pontos hendikep mellett favorizáltam őket. Ez egy TD-s különbséget jelent, ami az együttesek legutóbbi mérkőzésein kevés alkalommal fordult elő.

Louisville – Boston College Fogadási Határidő : 18:30
Tipp : Boston College +7,5 pont (Hendikep) odds: 1,54 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: