b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : Louisiana Tech – North Texas – 22:00

Nov 3, 2018; Starkville, MS, USA; Louisiana Tech Bulldogs quarterback J'Mar Smith (8) throws downfield against the Mississippi State Bulldogs during the second half at Davis Wade Stadium. Mandatory Credit: Vasha Hunt-USA TODAY Sports

A második elemzés esetében visszatérnék az NCAA ligához, ahol egy biztonságos opcióra ajánlok alacsony téttel fogadást.


Az alacsony tétet leginkább az NCAA utóbbi meglepetés eredményeinek tudható be, hiszen többen is kérdezték, hogy miért nem fogadtunk az utóbbi két-három hétben az NCAA ligára. Az indok pedig ez volt, hogy a legtöbb meccsen nagyon jól “lőtték be” a szorzókat a fogadóirodák, jó hendikep határokat, ill. opening lineokat adtak meg és ennek köszönhetően nehéz volt fogadás szempontjából bármely találkozóra is ajánlásokat készíteni. A mostani eset viszont teljese más és lényegesen nem értem, hogy miért ekkora az odds a hazai sikerre. A Louisiana 7-1-es mutatóval rendelkezik, ráadásul bye weekről fog érkezni a csapat, míg a North Texas az előző fordulóban is pályára lépett. A vendégek mérlege 4-5, viszont kijelenthető, hogy teljesen kétarcú játékot hoznak, hiszen hazai pályán favoritnak számítanak, viszont idegenben eddig nyeretlenek és 0-4-es mutatóval rendelkeznek.

A szimulációs adatok alapján egyértelmű a hazaiak sikere, hiszen 9-12 pont közötti favoritnak számítanak, három statisztikai portál adatai alapján.

A Louisiana Tech győzelme ma is várható és véleményem szerint be is húzzák a mérkőzést. (Fotó : Vasha Hunt USA TODAY Sports)

Ami biztos, hogy a Lousiana kerete erősebb is, viszont a mai mérkőzés a védelmeken fog múlni. A vendégek offense sora hasonló kvalitást képvisel, mint a hazaiaké, de a hazai együttes védelme jóval jobb mutatókat alakított ki, mint a North Texas védelme. A hazai védelem mérkőzésenkénti 23,6-os átlaggal rendelkezik, míg a vendégeké 32,4-es átlagot tudhat magáénak. Ez a különbség pedig megfelel a statisztikai adatok által várt mutatóknak, ráadásul a hazai offense is hatékonyabb, hiszen 36,3-as átlagot alakítottak ki, míg a vendégek kereken 35-ös átlagnak örvendnek. Egyszóval minden a hazai siker mellett szól és ezért sem értem ezt a viszonylag elfogadható 1,50-es szorzót. A tétet a fentiekben leírt indokok miatt nem emeltem meg és ennek köszönhetően 2,5 egységgel kerül ajánlásra a most megosztott opció.

Louisiana Tech – North Texas Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Louisiana Tech (A mérkőzés győztese) 1,50 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: