b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : Indiana – Ohio State – 18:00

Izgalmas mérkőzésre van kilátás, ám az Ohio esélye megkérdőjelezhetetlen. (Fotó : Getty Images)

A következő prémium elemzések esetében NCAA mérkőzésekre ajánlok fogadást. Minden esetben megpróbáltam biztonságosabb opciókra fogadást ajánlani és remélem, sikerül megtartani a 80% körüli találati arányt.


 Amerikai futball statisztika:
8 nyertes – 2 vesztes


I Indiana – Ohio State I

A mérkőzésen a szimulációs adatokban bíztam leginkább most is, ám ezen a mérkőzésen két remek formában kezdő csapat fog megmérkőzni egymással. Ami biztos, hogy az Ohio kerete bőven erősebb és leginkább J. Fields irányító játékára leszek kíváncsi. A másik érdekes tényező pedig a védelem, hiszen az Ohio védelme sokkalta jobb, mint a hazaiaké.

A szimulációs adatok alapján 21-38-s eredmény várható a mérkőzésen.

Izgalmas mérkőzésre van kilátás, ám az Ohio esélye megkérdőjelezhetetlen. (Fotó : Getty Images)

Ami látható, hogy a fogadóirodák remekül rendezkedtek be a mérkőzésre és ennek tudatában őrültség fogadni akár under, akár over opcióra. Én mindenképp meggondoltam ezt és szerintem itt az Ohio védelme remekelni fog. Az előző találkozón 0 pontra hozták le a mérkőzést a Cincinnati ellen, akik azért nem leírandó ellenfelek, bár ott is esélyes volt az Ohio. A mostani mérkőzésen 1,10-re csökkent a vendégek szorzója, ami számomra beszédes, hiszen vélhetően egyre több külföldi fogadó fogad a mérkőzésre. A line szerintem elfogadható, hiszen a 13,5 pontos “vonalat” néztem ki fogadásként. Ez pedig 2 TD különbséget jelent. Egymás elleni eredmények beszédesek, hiszen az Indiana nagyon rég nyert  az Ohio ellen és legutóbb 49-26-s mérkőzésen nyert az Ohio. Tehát izgalmas mérkőzésre számítok, ahol szerintem az Ohio offense képes lesz legalább 2 TD-vel többet összehozni a riválásánál.

Indiana – Ohio State (18:00)

Tipp: Ohio State -13,5 pont (Pont hendikep – További piacok) odds: 1,50 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: