b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : Hawaii – San Diego State – 11/24 05:00

Minden egyes tényező az eddig remek formában lévő San Diego State sikere mellett szól. (Fotó : Getty Images)

Az utolsó elemzés esetében egy NCAA mérkőzésre ajánlok fogadást, ahol egy konferencián belüli mérkőzésre ajánlok fogadást.


A mostani mérkőzés során óriási csörtére számítok, ám most is kihasználva a fogadóirodák szorzóit, hatalmas esély előtt állhatunk. A Hawaii számít a mostani mérkőzésen a favoritnak, ám mindenképp érdekes ez a tényező, hiszen a vendég oldalon az a San Diego State áll, akik 8-2-es mutatóval állnak. A hazaiak mérlege 7-4-et mutat és mostani mérkőzésen a statisztikai adatok számomra a beszédesek.

A statisztikai adatok alapján a vendégek védelme tíz mérkőzést követően 13,7 pontot hoztak össze. A hazaiak ezzel ellentétben védekezésileg nem túl acélosak, hiszen 33,7-es átlaggal rendelkeznek.

Több tényező is az eddig remek formában lévő San Diego State mellett szól és mindenképp érdekes, hogy ekkora favoritnak számít a hazai együttes. (Fotó : Getty Images)

A hazaiak hátránya tehát a védelmükben rejlik és ezt kellőképp kihasználhatja a San Diego State csapata. Ami viszont mindenképp érdekes tényező, hogy a hazaiak támadósora az egyik leghatékonyabbnak mondható és ez az egy tényező szól mindössze a sikerük mellett. A védekezésük viszont a fentiekben látott adatok alapján pocséknak mondható. Ami egyértelmű, hogy a San Diego State irányító posztján gyengébb, mint a hazai együttes, ám a Hawaii futójátékát könnyen limitálhatja a vendégek védelme. Ez pedig hatalmas hátrány lehet, hiszen a Hawaii leginkább a futásokra alapozza a támadásokat, hiszen négy játékos is M. Reed, F. Holly, H. Keliiliki és J. Ward is képes több yardos futásokra. A passzok terén egy célpontja lehet Cole McDonaldnak, aki nem más, mint Cedric Byrd II. Egyszóval a futásokat, ha képes megfogni a San Diego defense, akkor ez a meccs a kezükben van. Márpedig miért ne tenné meg ez a remek formában lévő defense ezt a szívességet nekünk. Úgyhogy a fogadásom alapja az, hogy a San Diego nem kap ki sok ponttal és az underdog helyzet miatt a +5,5 pontos hendikepben mindenképp van érték. A San Diego a szezon során eddig két vereséget számlál, egyszer kikaptak a Nevada ellen négy, míg a Utah State ellen hat ponttal. Úgyhogy nagyon esélyes a most megosztott 5,5 pontos hendikep opció.

Hawaii – San Diego State Fogadási határidő : 05:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
San Diego State +5,5 pont (Pontszám hendikep) 1,57 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: