b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : Eastern Michigan – Ball State – 20:00

A további prémium elemzésekben már NCAA mérkőzésekre ajánlok fogadást. Az elemzések rövid érvekből fognak összetevődni, hiszen leginkább a statisztikai adatokra alapoztam az elemzéseket.

 Amerikai futball statisztika:
21 nyertes – 11 vesztes


A találkozó szorzóit nem nagyon értem, hiszen a csapatok keretei, ill. a szimulációs eredmények alapján is jóval esélyesebb és erősebb a hazai együttes. A szimulációs adatok alapján 12 pontos favoritnak számít a Michigan és ezért sem értem ezt a magas szorzót.

A találkozón 32-20-as végeredményre van kilátás.

Sok fog múlni M. Glass irányító teljesítményén, ám eddig szinte minden mérkőzésen remekelt a játékos. (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti a fogadóirodák opening szorzói is csökkenni kezdtek, vélhetően egyre több külföldi, ill. hazai fogadó is fogad a hazai sikerre. Ami biztos, hogy ennek köszönhetően már “csak” 1,80-as szorzón lehet fogadni a hazaiak sikerére, amelyet érdemes megfogadni. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem az Eastern Michigan bedarálja a Ball State csapatát.

Eastern Michigan – Ball State Fogadási Határidő : 20:00
Tipp : Eastern Michigan (Győztes) odds: 1,80 Tét : “C” kategória 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: