b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : Colorado State – San Diego State – 10/06 – 04:00

Most is várható a hazaiak sikere, ám mindenképp érdemes lesz figyelni az Army védekezésére, akik képesek lehetnek szoros mérkőzést is kialakítani. (Fotó : Rick Osentoski-USA TODAY Sports)

Az első “gold” elemzés esetében is egy NCAA mérkőzéssel kezdenék. A pályán a Colorado, illetve a San Diego találkozik egymással.

 Amerikai futball statisztika:
15 nyertes – 10 vesztes


A találkozón egyetlen egy érvem van a vendégek sikere mellett, az pedig a remek védekezésük. A vendégek eddig 11,8 pontos átlaggal rendelkeznek a védekezést tekintve, ami fenomenálisnak számít. Ezzel a mutatóval pedig a liga legjobb védelmét láthatjuk a San Diegonál. A házigazda esetében 39,2 pontos átlagról beszélhetünk, ha a védelem teljesítményét tekintjük. Tehát ez az adat alapján a vendégek aligha fognak 2 TD-nél több pontot kapni.

A szimulációs eredmények alapján 12 pontos favoritnak számítanak a vendégek.

A vendégek védelme remek teljesítménnyel rendelkezik és ez ma döntő lehet a találkozón. (Fotó : Rick Osentoski-USA TODAY Sports)

A védelmek között tehát egyértelműen van különbség és itt a döntő az lesz, hogy a San Diego State támadósor mennyi pontot fog tudni összehozni. Eddig nem voltak valami hatékonyak, ám a Utah State elleni mérkőzést követően nagyon bízom enne, hogy összeszedik magukat. A vendégek győzelmében van egyértelműen az érték és erre is ajánlok fogadást a -6,5 pontos hendikep határon. Ez 1 TD különbséget jelent, amit a vendégek eddig mindkét idegenbeli mérkőzésükön hozták pedig az akkori házigazdák esetében a UCLA, illetve a New Mexico State szerepelt, akik jóval erősebb kvalitású védelemmel rendelkeztek. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem zöldülhet a -6,5 pontos hendi.

Colorado State – San Diego State Fogadási Határidő : 04:00
Tipp : San Diego State -6,5 pont (Hendikep) odds: 1,66 Tét : “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: