b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : Cincinnati – Central Florida (UCF Knights) – 10/05 02:00

A vendégek támadósora jóval erősebb, mint a hazaiaké, ráadásul a múltkori pofon után szerintem koncentráltabb védelemmel fog találkozni a hazai együttes. (Fotó : Getty Images)

A mai napra egyetlen prémium elemzéssel készültem, ami egy hajnali NCAA mérkőzés lenne.

 Amerikai futball statisztika:
15 nyertes – 9 vesztes


A mérkőzésen a Central Florida mérkőzésére ajánlok fogadást. Lényegében a vendégek egyetlen olyan mérkőzését sikerült kifogni, ahol kisebb meglepetésre kikaptak a Pittsburghtől, ám kiemelendő információ az is, hogy azon a mérkőzésen az 1. negyedben egy csere támadósor kezdett, aminek a miértjét még most sem értem. Azt követően a Connecticut elleni kiütéses sikert ért el a UCF. A Cincinnati sincs rossz formában, ám igencsak beszédes adat a mérkőzéseikről, hogy az Ohio State ellen, akik egyedüli erősebb ellenfélként szerepeltek eddig ellenük 42:0-ra verték a mostani házigazdát.

A szimulációs eredmények alapján kereken 7 pontos favoritnak számítanak a vendégek.

A vendégek támadósora jóval erősebb, mint a hazaiaké, ráadásul a múltkori pofon után szerintem koncentráltabb védelemmel fog találkozni a hazai együttes. (Fotó : Getty Images)

A Cincinnati egyetlen gyengesége a támadósora lehet. Ennek egyetlen indoka van, az együttes egy erősebb védelem ellen rendre képes Interceptions helyzetekbe bonyolódni. Márpedig a UCF védelme nem épp gyengének mondható és ténylegesen, ma már arra számítok, hogy a védelem a legjobb emberekből fog összeadódni. A Pittsburgh elleni vereség egy figyelmeztetés volt, hogy nem szabad leírni az ellenfeleket. A mostani találkozón egyértelműen favoritnak számítanak a vendégek, ezt a fogadóirodák is így vélik, hiszen a vendégek számítanak a favoritnak.

Cincinnati – Central Florida Fogadási Határidő : 02:00
Tipp : Central Florida (Játékidő eredménye) odds: 1,58 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: