b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : Baylor – Texas Tech – 22:00

Várható a hazaiak sikere, ám a Texas Tech, ha úgy játszik, mint az előző mérkőzésén, akkor könnyen meglepetést okozhat ma is a csapat. (Fotó : Getty Images)

 A további prémium elemzésekben már NCAA mérkőzésekre ajánlok fogadást. Az elemzések rövid érvekből fognak összetevődni, hiszen leginkább a statisztikai adatokra alapoztam az elemzéseket.

 Amerikai futball statisztika:
21 nyertes – 11 vesztes


A Baylor – Texas Tech mérkőzés mindenképp izgalmasnak ígérkezik. Ami biztos, hogy a Baylor számít a favoritnak, ám a szimulációs eredmények alapján mindössze 6 pont a különbség a felek között. A hazaiak nagy erénye a védelmük, de a vendégek támadósora már többször megnehezítette a szezon során az ellenfelek dolgát.

A Baylor 194:77, míg a Texas 158:131-es összesített ponttal rendelkezik.

Várható a hazaiak sikere, ám a Texas Tech, ha úgy játszik, mint az előző mérkőzésén, akkor könnyen meglepetést okozhat ma is a csapat. (Fotó : Getty Images)

A Baylor ugyan hazai pályán eddig hozta minden mérkőzését, sőt két esetben hatalmas különbséggel tette meg azt, az Iowa ellen már látható volt, hogy ha egy jobb védelemmel találják szembe magukat, akkor könnyen megizzadnak. A Texas legutóbb óriási sikert ért el az Oklahoma State ellen és őszinte leszek számomra ez a mostani mérkőzés kiinduló alapja. Az offense remekül teljesített, ráadásul a Baylor ellen az utóbbi években rendre képesek meglepetést okozni. Úgyhogy az underdog szerep miatt van érték a hendikep opciókban és a +14,5 pontos hendikep szerintem könnyen zöldülhet. Nem lesz egyszerű mérkőzés, ám bízom benne, hogy nem lesz két TD-nél nagyobb különbség a felek között.

Baylor – Texas Tech Fogadási Határidő : 22:00
Tipp : Texas Tech +14,5 pont (Hendikep) odds: 1,57 Tét : “C” kategória 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: