b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NCAA : Ball State – Toledo – 20:00

Nov 27, 2015; Toledo, OH, USA; Western Michigan Broncos safety Asantay Brown (6) attempts to tackle Toledo Rockets running back Terry Swanson (2) during the first quarter at Glass Bowl. Mandatory Credit: Raj Mehta-USA TODAY Sports

A következő két elemzésben már NCAA mérkőzésekre ajánlok fogadást. A fogadásom alapja a következő két elemzésben a látott szimulációs adatok, ill. a csapatok által nyújtott teljesítményekből tevődött össze.


A Ball State az előző fordulóban meglepett az Eastern Michigan ellen, hiszen a hazaiak sikerére fogadtunk, ám a Ball State nyerni tudott hat ponttal. A Toledo is meglepetésszerű vereségbe szaladt bele a Bowling Green otthonában és ezzel elszenvedte a szezonbeli második vereségét az együttes. Ami azt illeti talán ennek is szól ez a magas szorzó, hiszen a Toledo eddig azért szép számmal és viszonylag magas különbséggel hozta a mérkőzéseit, míg a Ball State kezdi ugyan megtalálni magát, ám hazai pályán eddig nem teljesítettek valami jól.

A szimulációs adatok alapján a Toledo 5 pontos favoritnak számít.

Borzasztó nehéz mérkőzés elé néz a Toledo, ám szerintem ma megfogják a Ball State csapatát és megnyerik a mérkőzést. (Fotó : Raj Mehta-USA TODAY Sports)

A fogadóirodák szerintem ma elszámolták magukat ezzel a mérkőzéssel, hiszen a Toledo defense azért jóval erősebb, mint a hazaiaké. Ráadásul az előző évek egymás elleni eredményei alapján nem sűrűn aratott sikert a Ball State a Toledo ellen. Mivel a Bowling Green meglepte a Toledot, ezért ma egy jóval elszántabb csapatra számítok és szerintem nem fogják engedni azt, hogy a Ball State offense kibontakozzon a mostani mérkőzéseken. Mindenképp beszédes adat, hogy a Wester Michigan, Brigham Young, vagy épp a Colorado State sem tudott 6 ponton belül lenni a Toledo ellen, márpedig ezen csapatok mindegyike hasonló képességgel rendelkezik, mint a házigazdák. Ami a Toledo győzelmét veszélyeztetheti, az D. Plitt a hazaiak irányítója, hiszen a fiatal játékos remek formában van, ám érdemes kiemelni azt, hogy még nem találkozott hasonló védelemmel, mint amilyen a Toledo csapatáé. Úgyhogy itt az esély számára, hogy megmutassa, hogy itt is képes győzelemre vezetni a csapatát, de szerintem ez a mérkőzés ma minden egyes elemében a Toledo győzelmére hajaz. Úgyhogy a magas szorzók miatt egy +3,5 pontos hendikeppel favorizálom a vendégek sikerét, amely remélhetőleg zöldülni fog.

Ball State – Toledo Fogadási Határidő : 20:00
Tipp : Toledo +3,5 pont (Hendikep) odds: 1,66 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: