b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBII : Szolnoki MÁV FC – Szentlőrinc SE – 08/02 19:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A szolnokiak igencsak erős felkészülési időszakon vannak túl és az újonc Szentlőrinc ellen minden esélyük adott, hogy győzelemmel kezdjenek. A keretük jóval erősebb, mint a riválisuké, ráadásul a rövid felkészülési időszakban nem volt nagy jövés-menés a csapatnál. A szentlőrinciek erősítettek ugyan, de véleményem szerint nem lesz meg a kellő összhang a játékosok között. A szorzók alapján látható, hogy favoritként számolnak a hazaiakkal, úgyhogy megéri pár egységgel beszállni ebbe a mérkőzésbe is.

Szolnoki MÁV FC – Szentlőrinc SE Fogadási határidő : 19:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Szolnoki MÁV FC (1×2) 1.90 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : alfoldhir.hu )

0
%d bloggers like this: