b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBII : Haladás – Ajka – 08/26 19:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 19:00

A magyar csapatok elég csúnyán megszivattak minket a hétvégén, viszont most két igencsak gólerős együttes fog egymással találkozni. A Haladás 11, míg az Ajka 14 gólt szerzett már öt fordulót követően, ami igencsak remek eredménynek mondható. Azt sem szabad elfelejteni, hogy mindkét együttes viszonylag gyengébb védelemmel rendelkezik, legalábbis a hazaiak biztosan, hiszen egy mérkőzést leszámítva rendre kaptak legalább egy gólt. Az Ajka öt meccséből hármon tette meg mindezt. Az xG adatok alapján 3.08 a mérkőzés várható gólszáma, ami 62%-ban várja a 2.5 gól feletti opciót. Mivel kaptunk egy igencsak jó szorzót, hiba lenne kihagyni ezt a találkozót, ráadásul a csapatok egymás ellen legutóbb szeptemberben találkoztak, ahol hat gólos mérkőzést láthattak a nézők. Kíváncsian várjuk, hogy most mire mennek egymással a felek.

📊 Ajánlott predikció: 
2.5 felett (Összesített gólok)

odds: 
2.02  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: