b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBII : Gyirmót – DVSC – 08/23 19:00

Ma nyernie kell a DVSC-nek a továbbjutáshoz, míg a Vidi egy idegenben szerzett góllal, szinte garantálná a továbbjutásukat (Fotó : Kovács Péter)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

Fogadási határidő: 19:00

A Lokira végre egy igazi erőpróba vár az NBII-ben és most mutathatja meg igazán a hajdúsági csapat, hogy valóban van-e bennük annyi, hogy az egyik legerősebb riválisukat megverjék a szezon első komolyabb “kihívásán”. Kondás Elemér egyre “ügyesebben” forgatja azokat a bizonyos kártyákat és ténylegesen szépen körvonalazódik a Loki játéka. Annyi látható volt, hogy a Siófok elleni remit követően jóval felkészültebb volt a Loki a Szolnok ellen és magabiztos 3-0-ás sikert aratott a debreceni csapat. A Gyirmót jóval “szegényebb” kerettel gazdálkodik és ennek az ilyen mérkőzéseken döntő többségben látszatja is van. Az biztos, hogy a DVSC-re nem vár egy könnyű meccs.  Fogadási szempontból a két gólerős csapat randevúján a 2,5 gól feletti opcióban mindenképp volna érték, ám ezt a DVSC győzelmével párosítva találtuk meg a számunkra megfelelő szorzót, amit ismételten csak alacsony téttel ajánlunk fogadásként.

📊 Ajánlott predikció: 
DVSC + 2.5 gól felett (1×2 + Összesített gólok)

odds: 
3.40  Ajánlott tét: 1 egység

(Kiemelt kép : Kovács Péter)

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: