b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBII: Folytatódhat a menetelés Budaörsön!

Zsinórban négy meccset nyert meg a Budafok, így nem kérdés kikre fogadunk! (Fotó: Tumbász Hédi)

Az NBII 32. fordulójában egy kiesési rangadó szemtanúi lehetünk, ugyanis a 19. helyen álló Budaörs, a 16. Budafokot látja vendégül. 

A Budaörs elég gyenge szezont tudhat magáénak, hiszen harmincegy fordulót követően mindössze hat győzelme van a csapatnak. Ráadásul az is kijelenthető, hogy ellentétben sokakkal, számukra a hazai szerepelés sem kiemelkedő és tizenöt bajnokin mindössze háromszor volt képes nyerni az együttes. A Budafok is sokáig a kiesőzónában tartózkodott, ám az utóbbi hetekben “megrázta” magát az klub és zsinórban négy mérkőzést nyertek meg! Az ellenfelek közt a Haladás, Szolnok, Szentlőrinc és Pécs csapatai szerepeltek.

Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:

-A Budaörs hazai pályán tizenöt mérkőzésből 3-4-8-as mérleget alakított ki.
-A Budafok idegenben szintén tizenöt mérkőzésen 3-4-8-as mutatóval rendelkezik.
-Legutóbb a felek október közepén találkoztak egymással és akkor 0-0-ás döntetlen született, viszont a mostani felállásban még februárban 1-0-ra nyert a Budafok.

Március közepe óta minden meccsén nyerni tudott a Budafok. (Fotó: Tumbász Hédi)

Csapathírek:

BUDAÖRS
Hét fordulóval a vége előtt a Budaörs számára elég egyszerű a helyzet, ugyanis minden pontra szükség van. A Budafok ellen van esélyük a pontszerzésre, ám a most látható formák alapján nem lesz egyszerű dolga a csapatnak.

BUDAFOK
A vendégek az utóbbi hetekben megtalálták azt a játékot/felállást, amivel képesek lehetnek hétről-hétre pontokat gyűjteni. Kiesési rangadó ez és mivel kevés hiányzója van a csapatnak, egy az egyben ugyanaz a kezdőcsapat játszhat, mint az utóbbi hetekben.

2022.04.10. 16:00
🏟Budaörsi Városi Stadion (Budaörs)

 

Mindkét csapatnak égető szüksége van a pontokra, így nem kérdés, hogy mindkét fél küzdeni fog a végletekig. A formák viszont a Budafok mellett szólnak és mi is ebben bízunk. Úgyhogy a fogadásunk a Budafok sikerére szól, amit +0.0-ás ázsiai hendikep opció keretein belül favorizálunk!

Tipp: Budafok +0.0 (Ázsiai hendikep)
odds: 2.00

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: