b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBII: Elég egyértelmű, hogy mire fogadunk a DVTK-MTK mérkőzésen!

Egy újabb gólokban gazdag mérkőzést hozhat össze az MTK! (Fotó: mtkbudapest.hu)

2022-09-12627

Hétfő este egy kiváló mérkőzés szemtanúi lehetünk, ugyanis az NBII egyik legnagyobb rangadója kerül megrendezésre!

A DVTK-MTK “derbivel” zárul az NBII 8. fordulója és nagyon kíváncsian várjuk, hogy az egyre jobb formába kerülő DVTK vajon képes lesz megnehezíteni Bognár Györgyék dolgát. Az előző idényben még az NBI-ben szereplő és Paksot irányító tréner az MTK támadójátékát is színessé varázsolta. A vendég együttes hét forduló alatt harminc találatnál tart, ami egészen elképesztő gólmennyiségnek mondható. Persze Bognár György jelenléte kevés lett volna ehhez a teljesítményhez, de mivel az MTK kerete a legerősebb a jelenlegi NBII-es mezőnyben és olyanok alkotják a keretet, mint Bognár István, Zsóri Dániel, Németh Krisztián, Stieber Zoltán, vagy épp Futács Márkó, így már azért elég egyértelmű, hogy miért is magaslik ki ennyire a másodosztályból a csapat. A DVTK is elég erős kerettel rendelkezik, de a startnál csúnyán beragadt a csapat. Ennek volt köszönhető az edzőváltás is és eddig úgy tűnik, hogy a miskolci együttesnél ez a szerepcsere bejött, hiszen az új trénerrel érkeztek az eredmények is. A felek között viszont így is nagy a különbség, hiszen amíg az MTK 2-3, vagy akár még több góllal is megverte a riválisokat, addig a DVTK maximum egy-egy hajrában lőtt góllal szerezte meg a győzelmet. 

DVTK - MTK BudapestFogadási határidő: 20:00

Kíváncsian várjuk ezt a mérkőzést, ahol az MTK ismét szállíthatja a gólokat. Ugye Bognár György irányítása alatt szinte minden csapat támadójátéka megerősödik, hiszen a tréner kimondottan szereti a nyílt támadófocit és ennek köszönhetően az előző években a Paks mérkőzésein, illetve az idei szezonban az MTK találkozón is szinte garantált a 2.5 gól feletti opció. A találkozón ennek megfelelően a vendégek gólját szeretnénk favorizálni, amit az ENERGYBET partnerirodánknál, igencsak kedvező szorzón tudunk megtenni. Illetve szeretnénk egy olyan opcióra is fogadást kötni, amit szinte minden fogadóirodában megtalálhatunk. Véleményünk szerint ma az MTK nyerni fog az egyre jobb formába kerülő DVTK ellen. Ugyan idegenben mindig nehéz kiharcolni a győzelmet, illetve egy rangadóról is beszélünk a mai találkozó esetében, ám ettől eltekintve formai, illetve minőségbeli különbség is van a két együttes kerete között! Úgyhogy két tippel “támadunk” a találkozón! 1.5 felett MTK gólok száma, illetve MTK -0.25-ös ázsiai hendikep! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az ENERGYBET  partnerirodánk kínálja! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: MTK -0.25 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.75
Tipp: 1.5 felett (MTK gólok száma)
odds: 1.60

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Az EnergyBet az egyik legfelkapottabb sportfogadási oldalak közé tartozik Magyarországon 2022-ben. A fogadó oldal 2012 alapult és működését tekintve az egyik legmegbízhatóbb irodák közé tartozik.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékű első befizetési bónusz az Energybet új magyar ügyfeleinek.)

A cég rendelkezik Gambling Commission és MGA engedéllyel is, így az Egyesült Királyságban és az EU országokban is működhet. Rengeteg sportfogadási díjat nyert el a szolgáltatás és összességében ennek is köszönheti az Energybet a hírnevét. Ettől eltekintve nem az a céljuk, hogy minél jobb felhasználói élményt szerezze a sportfogadó és ennek köszönhető az is, hogy leginkább csak azoknak ajánljuk ezt az irodát, akik már otthonosan mozognak a sportfogadásban.

Pozitívumok:
-EnergyBet app
-Többféle befizetési mód
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Átlagos szorzók
-Nincs cash out

4/5

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: