b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBII : DVSC – Budaörsi SC – 08/02 17:45

Ma nyernie kell a DVSC-nek a továbbjutáshoz, míg a Vidi egy idegenben szerzett góllal, szinte garantálná a továbbjutásukat (Fotó : Kovács Péter)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A Loki vélhetően mindent megtesz már az első mérkőzésen azért, hogy mihamarabb előkelő helyet foglaljon el a tabellán. A keretük roppantul erős, több NB1-ből érkező játékost igazoltak, akik könnyedén átjátszhatják a vendégek védelmét. Véleményem szerint a mai meccset magabiztosan fogják abszolválni és ennek fényében én a gólokban láttam fantáziát.

DVSC – Budaörsi SC Fogadási határidő : 17:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített gólok) 1.80 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: