b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NBII : DEAC – Nyíregyháza – 08/23 17:30

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

Fogadási határidő: 17:30

A fogadóirodák igencsak elmérik az esélyeket, ugyanis a Girona csapatát várják továbbjutásra. Ezzel azért könnyen lehetne vitatkozni, hiszen az Elche csapata jóval erősebb támadó játékosokból tevődik össze, ráadásul a szezon során még egyszer sem nyert a Girona a mostani riválisa ellen. Az odavágó 0-0-ás döntetlennel zárult és elmondható, hogy mindkét fél a védekezésére koncentárlt és 90 perc alatt mindössze 10 helyzetet dolgoztak ki a csapatok. Annyi ismét biztos, hogy a mostani találkozón se fognak fejjel a falnak rohanni a csapatok, a kivárás pedig akár egy ismételt döntetlent is kialakíthat. Ezért a fogadásunk alapja a remire vonatkozik, amit a legalacsonyabb téttel ajánlunk fogadásként.

📊 Ajánlott predikció: 
Nyíregyháza (1×2)

odds: 
1.66  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : nso.hu )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: